2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18383 بازدید | 391 پست
واقعااا؟؟من کشیکش روزهای تعطیل باشه حتما میرم.بقیه شبهام گهگاهی میرم یه جایی قهوه ایی چیزی بخوریم

دنیا دوروزه هرکاری حس خوبی بهت میده انجام بده

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

مگه خونه خالست کلافه شه؟ 😐

منظودتون چیه؟

خب اینکه روزی مرگ دو سه تا مریض رو ببینی همش با مریضهای بدحال در ارتباط باشی و کلی فشار و استرس روت باشه جراحی های سخت و پر فشار مسئولیتش باهات باشه معلومه ادم کلافه میشه دیگه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره میدونم خوشحال میشهو شوهرم رو میشناسی دیگه خیلی نیاز به روابط اجتماعی داره اگر نرم یه جور دیگه پر ...

خب پس

مشخص شد داستان چیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عریزم شما گفتی کادر درمان هستین؟ میشه بپرسم شغلتون چیه؟

بله 

پرستارم

و از اونجا که انقدر کار سر ادم می ریزه وقت برای کلافگی و رسیدگی به اعضای خانواده همزمان با بیمارستان نیست حرفاشون برام عجیبه 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه بفرمایید چه دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه ک بد نگاه کنن؟چون تو محیط بیمارستان بودم چون قبلا هم ...

آدم یه قاتل رو هم می بینه بد نگاهش میکنه، از روی حسادته؟

خیلی علت میتونه داشته باشه

و اینکه شاید استارتر اینطور فکر میکنه که بد نگاهش میکنن

خب همینجوری غذا بفرستم براش یعنی؟

رزیدنتی خیلی خیلی سخته  ،کار خیلی خوبی میکنی هواشو داری غیر مستقیم از خودش بپرس چجوری راحته دوست داره براش ببری یا همونجا با هم باشین ،ب نظرم همیشه نرو یبار براش درست کن خودش ببره یبار خودت برو ،یبار برو دنبالش وقتی اف شد  

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا
خب پسمشخص شد داستان چیه

قضیه اونوچیزی نیست که شما فکر میکنید

وقتی نرم و باهاش حرف نزنم و اون فشار از روش برداشته نشه شروع میکنه به بحث کردن و تنش میره بالا محل کارش چند بار دعواش شد با سال بالاها و ...

بله پرستارمو از اونجا که انقدر کار سر ادم می ریزه وقت برای کلافگی و رسیدگی به اعضای خانواده همزمان ب ...

شما الان باردارین سختتون نیست؟

میدونم عزیزم خودم بیمارستان کار میکنم برای همین پرسیدم 

حس میکنم توی بارداری خیلی سخته

منظودتون چیه؟خب اینکه روزی مرگ دو سه تا مریض رو ببینی همش با مریضهای بدحال در ارتباط باشی و کلی فشار ...

عزیزم من خودم چند ساله کارم اینه ولی همین کار شما ممکنه باعث دیدن همون مرگ ها بشه

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40