2777
2789
عنوان

کاربری هایی که اگه نبودن نی نی سایتم نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 245 پست
اوو چه بهت برخورد خب ندیدمت تو تاپیکا

نوشابهذبازکردن یعنی چی؟ الان تو نی نی سایت مدشده🥴🥴

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان اسی یه تاپیک زد و دورهم گفتیم خندیدیم 

چرا بعضیاتون توهین میکنین آخه😐😐

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

پربازدید شد دعا کنید کنکور قبول بشم 

با عشقم ازدواج کنم 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

خانومم بیا به دادم برس😭🤣@دختر_قهوه_فروش

زارتتتتت 

زارتتتتتتتتتتت

زارتتتتتتتتتتتتتتتتت

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰

والا ادم یه چی هم بگم‌

میگید بی ادبی و فلان ...

حقیقتا اگه نمیگید بی ادبی 

منم نمیشناسمشون 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

اسی ما انقد عرق ریختیم کف نی نی سایت خاک صحنه رو ماخوردیم😂🤧جامش شد برای یه عده البته منظورم به کسایی نیست که تو تگ کردیا

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
دوستان اسی یه تاپیک زد و دورهم گفتیم خندیدیم چرا بعضیاتون توهین میکنین آخه😐😐

جنبه ندارن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
والا ادم یه چی هم بگم‌میگید بی ادبی و فلان ...حقیقتا اگه نمیگید بی ادبی منم نمیشناسمشون

نه گلم راحت ذاش

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

زارتتتتت زارتتتتتتتتتتتزارتتتتتتتتتتتتتتتتت

زارتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت😂😂

زن ذلیل بدبختت

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

@kiknioooo اینم ناخوداگاه میدوستم @دخترک_سرگردان_قصه_ها اینممم

عزیزم❤️

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

دوستان اسی یه تاپیک زد و دورهم گفتیم خندیدیم چرا بعضیاتون توهین میکنین آخه😐😐

موسوزنن 😂

عزیزم❤️

فدای شما💕