2777
2789
عنوان

خرید خودرو به صورت اقساطی یا نقدی؟

9749 بازدید | 19 پست

سلام عزیزای دلم امیدوارم حالتون خوب باشه.

شوهرم میخواد ماشین بخره و گیر داده بیا اقساطی خرید کنیم و من میخواستم ببینم آیا کسی اینجا تجربه خرید به صورت قسطی ماشین رو داره؟ تا حالا خرید کردین؟

اگر راهنمایی کنید خیلی ازتون ممنون میشم.

علتی هم که میخوایم ماشین رو زودتر بگیریم اینه که به زودی پسرمون دنیا میاد  

الان تا جایی که من دیدم فقط ماشین های چینی با شرایط اقساط میدن. که اونم واقعا کیفیت نداره 

فقط ظاهر..... 

شما چی میخواین بخرین؟

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اقصاتی از بنگاه یا نمایندگی؟بنگاه سودش زیاده نخررر

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
الان تا جایی که من دیدم فقط ماشین های چینی با شرایط اقساط میدن. که اونم واقعا کیفیت نداره  فقط ...

آره، ولی من شرکت سایاخودرو رو بهم معرفی کردن و گفتن از این شرکت خرید کنم.

خیلی توی گوگل سرچ کردم و تحقیق کردم درموردشون.

سایاخودرو شرایطش نسبت به بقیه بهتره مثلا تحویل فوری داره، حداقل پیش پرداخت رو میگیره و اینکه هر مدل ماشینی بخوایم رو میتونه بهمون بده.

آره، ولی من شرکت سایاخودرو رو بهم معرفی کردن و گفتن از این شرکت خرید کنم. خیلی توی گوگل سرچ کردم و ...

شما چه ماشینی مدنظرته؟ 

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
خوب نظرتون چیه درمورد خرید به صورت اقساطی؟

بستگی به اقساطش داره ولیییی نه واقعا اذیت میشی هر ماه باید نگران قسطش باشی همش براش پول جمع کنی از خونه و خرید بگذری هی پول هارو بذاری برا قسط ماشین دستت هم خالی میمونه 

اگه همچین کاری کردی ماشین قسطی گرفتی قسط خیلی سبک بردار چون بستگی به قسط هم داره سبک باشه یا سنگین ولی در کل نه

شما چه ماشینی مدنظرته؟ 

ماشینی که ما مدنظرمون هست بخریم، پژو slx هست یا 206 تیپ 2

ولی من خودم پیشنهادم به شوهرم پژو slx بود چون صندوق اینا داره و میتونیم برای مسافرت هم خیالمون راحت باشه بابت جا و مکانش

آخه نمیتونیم به صورت یکجا پول رو پرداخت کنیم خوب :(

خب اگه نمیتونی اشکال نداره بگیر ولی در کل قسط رو سبک بردار که بهتون فشار نیاد بعضیا میگن بذار سنگین برداریم قسط رو زود تموم شه بره ولی پدرررررت در میاد انقدر دستت تنگ میشه پس قسط رو سبک بردار با تایم بیشتر اینجوری کمتر اذیت میشی

بنگاه چقدر سود روش میکشن خبر دارین؟

زیاد در حد نزول

100 میلیون ماهی 6 تومن سودشه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بله عزیزم چرا که نه من شوهر خواهرم از نمایندگی فتاحی با یک پیش پرداخت کم اقساط بلند مدت ماشین گرفت در ضمن با درصد کم اتفاقا کار خیلی خوبی می کنه  جالبه که بدونی منم دارم میرم ماشین بگیرم چون نقد برام امکان پذیر نیست اینطوری هم اقساطش کمه میتونم بدم و همین که ماشین زیر پام این شماره تماس واست گذاشتم

09353034374

قرار ARIZZO ۵ بگیرم