2777
2789
عنوان

من خیلی میرم محل کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24935 بازدید | 480 پست
آدم یه قاتل رو هم می بینه بد نگاهش میکنه، از روی حسادته؟خیلی علت میتونه داشته باشهو اینکه شاید استار ...

ما فرض و بر این میزاریم که اسی راست میگه ..

ولی جدی من ی مدت رفتم ی بیمارستانی مشغول شدم . جو بین پرستارا خیلی بد بود 

خیلیاشونم خوب بودناااا  واقعا خوب و مهربون و دلسوز و با حوصله 

ولی یه سه چهارتا بودن جو کل بیمارستانو ب گند کشیده بودن 

لطفا لایک نکنید❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این و نمیدونمولی شیفت بیمارستان تقسیم بندی میشه وگرنه هیچ کس ۲۴ ساعت دووم نمیاره

دو تا 24 ساعت می تونن بمونن ولی بیشتر از اون تخلف محسوب میشه 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من خودم چند ساله کارم اینه ولی همین کار شما ممکنه باعث دیدن همون مرگ ها بشه

مگه رباته ۲۴ ساعت کار کنه رزیدنته تو هر کشیک ۵،۶ رزیدنت همزمان باهم کشیکن. تو ۲۴ ساعت نمیتونن مرتب درحال کار باشن

پرستار که نیستن شیفتهای کوتاه داشته باشن همون پرستارهاهم تو شیفتهاشون اف بندی دارن حداقل پرستارهای محل کار همسرم

میدونم ولی نه این که با خونه خاله اشتباه بگیری به فکر عشق و حال خودت باشی

بابا بنده خدا خانومش دوسه روز ی بار تایم ناهار یا صبونه یه سر رفته محل کار همسرش 

کجاش با کار اقا در تضاده؟🙁تایم استراحتشونه دیگه

لطفا لایک نکنید❤

منظودتون چیه؟خب اینکه روزی مرگ دو سه تا مریض رو ببینی همش با مریضهای بدحال در ارتباط باشی و کلی فشار ...

خب کارش اینه

مگه همه دکترا همسراشون پیششونه

یه جور لوس بازیه

فکر کن پلیسا و آتش نشانا هم اینکار رو کنن

منظورم اینه تو اون محیط غذا نخورین برین بیرون 

تو اون محیطی که همه یا درد میکشن یا پرستارایی که خسته هستن و به فکر مریضان همسرت هم سرکاره و مناسب شما نیس دم به دیقه اونجا باشین 

بابا بنده خدا خانومش دوسه روز ی بار تایم ناهار یا صبونه یه سر رفته محل کار همسرش کجاش با کار اقا در ...

براساس تجربه میگم مرد باید دنبال زن باشه بیشتر 

باید دلش تنگ بشه براش

نه اینکه همه چی همیشه براش فراهم باشه

عزیزم راستش بگم شوهر ندیده بنظر میرسی...براش غذابفرست یا خودت ببر بگو بیاد دم در ازت بگیره یا اخر شیفت برو دنبالش ولی دیگه اویزون بازی درنیار...شان و عزت نفس خودتو حفظ کن‌