2777
2789
عنوان

خوشبختی واقعی چیه😶

331 بازدید | 52 پست

به نظر شما نی نی سایتی های عزیز ملاک و معیار خوشبختی واقعی چیه واقعا ؟

چطوری باشیم بگیم که الان دیگه واقعا خوشبختم؟ 

اگر قرار بود بشه،مطمئن باش میشد.حالاکه نشده.به عقب برنگرد. کاشکی بشه حسرتم نخوری.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوری از ادم های نا امید ، منفی و سم

کار روی خودمون و سخت نگرفتن زندگی

من لینجوری همیشه خوشبختم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

ببین خوشبخت مطلق تو این دنیا وجود نداره 

زندگی ۷۰ .۳۰ هست 

میتونی رو اون ۷۰ درصد خوبت تمرکز کنی خودتو خوشبخت ببینی یا رو نداشته هات تمرکز کنی و روز به روز با انرژی های منفی بدبخت تر بشی

پولدار باشه یه شغل موفق و یه ازدواج موفق

سال حداقل یه بار سفر خارجی

ماشین خوب و خونه خوب

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

نظر هر کسی با نفری بعدی فرق می‌کنه 

از نظر من خوشبختی یعنی خوشحالی و سلامتی خانوادت یعنی سلامتی و تندرستی خودت وبچه هات  نمی‌گم پول ارزش ندارد چرا داره ولی به اندازه خودش اینو واقعا میگم 

خیلی هارو دیدم از مال دنیا بی نیاز اما خوشبخت نیستن چون بالاخره ی دردی تو قلبشون هست 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40