2777
2789

من خیلی از این موضوع ناراحتم 

عشقم منو به چشم ی دختر ه ر ز ه میدید 

کلا هر پسری که به پستم میخوره همش فکر ی چیزه 

تا حالا نشده ی جنس مخالف منو به چشم ی دختر خوب ببینه 

نمیدونم چرا همه از من ن و د میخوان چیز خاصی ندارم من 

من خیلی بدم میاد واقعا از خودم 

حس می‌کنم به هیچ دردی نمیخورم 

یا شایدم پسرا لاشین نمیدونم 🚶🏼‍♀️

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گزینه دوم درسته

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

غلط کردن😐

شما برات مهم نباشه، فکر میکنن همه مثل خودشونن

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑                                                                                کوروش‌بزرگ♡داریوش‌بزرگ♡مهرداد♡خشایارشاه♡نادرشاه♡آریوبرزن♡سورنا♡دیاکو♡آرش‌کمانگیر♡آتوسا♡یوتاب♡

نوع ارایشت عکس پروفایلت طرز رفتارت

اتفاقا اصلا حوصله میکاپ ندارم 

پروفایل گربه دارم 

شاید چون باهرکی از راه میرشه هم کلام میشی ‌ . ادم باید واسه خودش ارزش قائل باشه و باهرکسی صحبت نکنه ...

گرم گرفتن های من دلیل داره 

واسه رل و اینا نیست