2777
2789
عنوان

چرا پسرا به من به چشم ی دختر بد و خر ا ب نگا میکنن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 45 پست
نه عزیزم مشکل از تو نیست، پسرا لاشی شدن و اکثرا دنبال همینن. تو به خودت نگیر.

خصلت پسراس

دخترام خودشون رو راحت با آرایش و موهای افشون در اختیارشان میزارن 

اینقدر ارزش خودشونو میارن پایین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معمولا پسرا میفهمناز کدوم دختر ابی گرم میشه یانه بعد میرن جلو نمیدونم رفتارت چجوریه سنگین رفتار میکن ...

بستگی داره 

طرف فروشنده باشه گرم میگیرم 

تتو کار باشه فروشنده باشه و اینا 

ولی تتو کار اصلا حرف های چرت و پرت نزده تا حالا 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

وقتی تو درمورد خودت اینطوری فکر میکنی طرز فکرت اینه معلومه انتخابتو و دوستیات این از اب در میاد

اخه ۲۰ سال از خدا عمر گرفتم 

هر چی لاشی و به دردنخور بوده سمت من اومده 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

نحوه لباس پوشیدن آدم ، صحبت کردن ، نگاه کردن ، خندیدن همه چی مهمه چه برای دختر چه پسرش . اکثر آدما تا جایی به خودشون اجازه نزدیک شدن میدن که ماها تعیین میکنیم . متاسفانه اکثر دختر ها و پسرها فقط دنبال جلب توجه و سواستفاده هستند ، ارزش انسانی خودشونو فراموش کردن . ادم وقتی خودش گرم بگیره خب طبیعیه این وسط آدمای بیخود و بی سروپا هم پیدا میشن که به خودشون اجازه بدن هرطوری میخوان فکر کنن رفتار کنن یا طبعا توقعات ناجوری داشته باشن  .