2777
2789

من خانوادم خودشون هیچ کاری ندارن بعد ۱۸ سالگی هرچی میگم راهنمایی میکنن میگن نظر آخر هر طور خودت صلاح میدونی کاری که  فکر میکنی درسته رو بکن

اما خودم تا قبلش همچی رو میگفتم و الان نمیدونم گفتن و راهنمایی گرفتن راجب همچی درسته یا دیگه نمیخواد سعی میکنم دیگه مستقل باشم در این زمینه‌

شما خودتون چجوری بودین تو اون سن ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که نمیزارن تنها برم بیرون🤣

چرااا

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من از 15یا16سالگی دیگه مامانم و خانواده رو درجریان کارام نزاشتم چون خوده کارایی ک انجام میدادم و میدم ی مشکل اینکه خانواده هم بدونن 1000تا مشکل همشم میگن نههه نکننننن همینجوری بشین الکی دست ب هیچکاری نزن

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

منک ۳۰ سالم بود نمی‌گذاشتند تنهای جایی برم همیشه ی بادیگارد دنبالم می‌فرستادند الان هم ک ۳ ماهه ازدواج کردم هنوز هم میگن تنهای جایی نری با شوهرت میری 😐

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

من از 15یا16سالگی دیگه مامانم و خانواده رو درجریان کارام نزاشتم چون خوده کارایی ک انجام میدادم و مید ...

معلومه دلت خیلی پره😂

آخه من مامانمم برا تحصیل میره شهر دیگه اینم باعث شده زیاد در جریان کارام نباشه

منک ۳۰ سالم بود نمی‌گذاشتند تنهای جایی برم همیشه ی بادیگارد دنبالم می‌فرستادند الان هم ک ۳ ماهه ازدو ...

واقعا😂

دیگه تا ۳۰ سالگی خیلی دیگه زیادیه من خودم کلافه میشم نتونم جایی برم تنهایی تو اون سن

معلومه دلت خیلی پره😂آخه من مامانمم برا تحصیل میره شهر دیگه اینم باعث شده زیاد در جریان کارام نباشه

دیوونه ام از دستشون 

بیخیال نمیخواد بگی مشکلی برات پیش اومد خدایی نکرده اول سعی کن خودت حلش کنی اگ نشد ب خانواده بگو

البته این نظرشخصیه منه طبق خانواده و سبک زندگی خودم دارم میگم

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋