2777
2789
عنوان

برنامه ای چیزی نیست گوشیمو قفل کنم❓️🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 25 پست
شوهرم یکیو میخواد گوشی خودشو قفل کنه😂

😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد برنامه های گوشیت برات میاد...میتونی هر کدومشون ک میخوای قفل کنی 

بعدم اینو بزن.. یه صفحه باز میشه که تو میتونی تعداد ساعت و دقیقه و روز برای قفل کردن گوشی یا برنامه هات تعیین کنی

بعد برنامه های گوشیت برات میاد...میتونی هر کدومشون ک میخوای قفل کنی بعدم اینو بزن.. یه صفحه باز میشه ...

مرسی عشقم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
forest

فارست رو من دارم برای درس خوندنه تایمره قفل نمیکنه

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

چرا عزیزم اتفاقا تنظیماتشو درست کنی قفل میکنه

عه واقعانمیدونستم😂

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖