2777
2789
عنوان

من نوزده سالمه چقدر باید خانوادم رو در جریان مسائلم بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 28 پست
دیوونه ام از دستشون بیخیال نمیخواد بگی مشکلی برات پیش اومد خدایی نکرده اول سعی کن خودت حلش کنی اگ نش ...

چون نگرانتن اینطوریه و گرنه میتونستن مثل بقیه بی تفات باشن میدونم شاید از راه درستی وارد نمیشن ولی تو به دل نگیر به حساب دلسوزی بذار سخت نگیر 

چشم🙃

وابستگی با مشورت و اطلاع دادن فرق داره مثلا دیگه لازم نیست بگی مامان اجازه میدی برم دانشگاه یا باشگاه یا خرید و.... اما وقتی باهاشون زندگی میکنی درستش اینه بگی مامان من میرم دانشگاه بعدشم میرم با دوستم بیرون حدود ساعت ۸ برمیگردم نهایت مادرت بگه با کی یا بیرون کجا فقط برای اینکه خدای نکرده اتفاقی افتاد بدونه کجا دنبالت بگرده  اما متاسفانه جوان‌ها اینو نمیفهمن و فکر میکنن مستقل شدن یعنی خون به جگر کردن و نگرانی  خانواده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وابستگی با مشورت و اطلاع دادن فرق داره مثلا دیگه لازم نیست بگی مامان اجازه میدی برم دانشگاه یا باشگا ...

اخه از اولشم هیچ وقت اجازه نمیگرفتم همینطوری در حد مشورت بود میگفتن بهت اعتماد داریم به خاطر همین گفتم 

مرسی

واقعا😂دیگه تا ۳۰ سالگی خیلی دیگه زیادیه من خودم کلافه میشم نتونم جایی برم تنهایی تو اون سن

بخدا حرص میخوردم ولی جرات نداشتم حرف بزنم 😐😂

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

خانواوه من منو خیلی بزرگ میدونن خودم بهشون نمیگماونام کاری ندارنانقد بزرگ حسابم میکنن منو فرستادن خو ...

😂😂 خوشبحالت

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍