2777
2789

منظورم اینه وقتی اون هست انگار شما نیستین براش پسرم ۶سالشه کلا وقتی باباش هست حتی با من بد رفتارم میشه البته حق میدم باباش باهاش بازی میکنه و مهربونتره من فقط به لباسو خورد و خوراکش میرسم ولی ته دلم ناراحت میشم البته بیشتر از خودم. همش خودمو سرزنش میکنم که مادر خوبی نبودمو و فلان من افسردگی هم دارم زیاد پر انرژی نیستم و این باعث میشه دائم خودمو سرزنش کنم

پدرش هم باید به نوع زندگی غذا خوردن و. ایناش گیر بده نه اینکه فقط باهاش بازی کنه 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه غذا و لباس براش مهم نیست مهم اینه بهش خوش بگذره 

براش وقت بذار ببرش بیرون باهاش باری کن با هم دوتایی کارتون ببینید 

من یه اتاق ر‌و کلا خالی کردم دوتا دروازه فوتبال کوچیک گذاشتم باهاش فوتبال بازی می‌کردم 

بارون میاد برید دوتایی قدم بزنید ببرش طبیعت. خلاصه هرچی الان بکاری بچه ات یک عمر درو میکنه 

پسر منم عاشق پدرشه اما بهترین رفیقش منم الان ۱۳ سالشه و برخلاف خیلی نوجوان‌ها عاشق وقت گذرانی با من و باباشه 

بچه غذا و لباس براش مهم نیست مهم اینه بهش خوش بگذره براش وقت بذار ببرش بیرون باهاش باری کن با هم دوت ...

خوشبحالتون. مشکلات روحی من هیچوقت تمومی نداره این بی حالی افسردگی آتیش انداخته به رندگیم