2777
2789
عنوان

شمام وقتی بچتون بیشتر سمت باباش میره ناراحت میشین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 40 پست

من دوتا پسر دارم بااینکه بیشتر از پدرشون تو تربیت حساس هستم ودر مواقعی که کار بد کنن تنبه از طرف من هست بیشترین محبت وبازی رو هم من می  کنم باز بیشتر به من وابسته هستن تا پدرشون اون فقط با بچه ها بازی میکنه البته خودم هم زیاد باهاشون بازی میکنم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیشه خواهر با هیچی خوب نمیشم درد اصلی من تنهایی و نداشتن دوست نداشتن تفریح

بهتره بیشتر با پسرت وقت بگذرونی وبیشتر شاد باش جلوش اونم از تو تاثیر میگیره 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
منکه ناراحت نمیشم از خدامه که یکم نفس بکشم اون موضوع بدرفتاری رو آره ناراحت میشدم ولی خب مقصر خودتی ...

قربون صدقش که میرم ولی بازی  نمیکنم وگرنه بیرون میریم براش خرید میکنم چیزایی که دوست داره رو و فلان ولی هوا سردشده دیگه بیرونم نمیریم من حال روحیم خوب نیس چندین سالههه دارو اینام نمیتونم بخورم بدنم به همه ی قرص های اعصاب واکنش بدی نشون میده واقعا خسته شدم

پسر منم باباش باشه منو نمیخاد 😂دیشب تب داشت تا صب بیداربود صب پاشد رفت باباشو بغل کرد خوابید😂فک می ...

جااان گوگولی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

پسر منم ۴ سالشه جونش به جون باباش وصله من اصلا ناراحت نمیشم خوشحالم که اینقدر باهم بازی میکنن 

طبیعیه که ما از صبح تا شب با بچه سرو کله میزنیم دعواشون میکنیم ولی باباشون تایم خوشیش هست واسه همینم رابطه اشون بهتره

عزیزم افسردگیت رو درمان کن ، اتفاقا اون بچه باید بره سمت نشاط و انرژی وگرنه درگیر انواع آسیبها میشه

و اینکه پسر بهتره با پدر رابطه قوی تری داشته باشه به نظرم این جور پسرا مردتر و خودکفاتر بار میان 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عزیزم افسردگیت رو درمان کن ، اتفاقا اون بچه باید بره سمت نشاط و انرژی وگرنه درگیر انواع آسیبها میشهو ...

کاش میشد افسردگیم درمان بشه کاااش. اونقدر بی رمق شدم دیگه.

درمان نمیشه محیط زندگیمم خیلی کسل کنندس و خیلی تنهام