2777
2789
عنوان

10 کیلو وزن اضافه کردم😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫واویلا

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 64 پست
دکترم گفت تا آخر بارداری ممکنه به ۸۰ یا بیشترم برسی😑

همش ک وزن خودت نیست  بعد زایمان درجا 12 تاش کم میشه منم 87 تا شدم ماه اخر بعدش وزنم خیلی کم شد 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم وزنم وایساده یه ماه آخر تابستون چهار کیلو کم کردم الان ثابت یه گرمم کم نمیکنم

من 3سال کلا کم نمیشع. حالا کافیه ی هفته خوب بخپرم درجا 2 کیلو چاق میشم

استاپ‌شدییا شوک‌ تمرینی یا شوک غذایی بده به بدنت

من عزادار بودم بخدا 1 هفته فک کنم با اب زنده بودم  بعدش هم ی وعده غذا نمبخورم یا ناهار یا شام حذف کلا. کلا ی صبحانه و ی وعده اصلی اونم خیلی کم باز اصلا وزنم تغییر نمیکنه 

من عزادار بودم بخدا 1 هفته فک کنم با اب زنده بودم بعدش هم ی وعده غذا نمبخورم یا ناهار یا شام حذف کل ...

نه تو رو خدا اون موقع لاغر نمیشی غذاتو کم کن ورزش بکن اینطوری بدنت ضعیف میشه

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

دقیقا بالا اومدن راحته

بچه بودم خیلی لاغر بودم. عروسی کردم 53 تا بودم  بچه اولم ب دنیا امد 57 تا. بعد بچه دوم ک سنم 30 سال شد بهم ربختم انگار ژنتیک داره خودش نشون میده. مامان بابام چاقن