2777
2789
عنوان

شمام وقتی بچتون بیشتر سمت باباش میره ناراحت میشین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 40 پست
پسر منم ۴ سالشه جونش به جون باباش وصله من اصلا ناراحت نمیشم خوشحالم که اینقدر باهم بازی میکنن طبیعیه ...

من میگم من مادر بدی هستم براش عذاب وجدان میگیرم تازه جدیدا شباهم میره پیش باباش میخوابه پیش من نمیاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر بچه ها تو بچگیشون با پدرشون جورنیه کم بزرگتر بشه با شما جور میشه نوجوون بشه که دیگه شدید

جدیدا شباهم میره باباشو محکم بغل میکنه میخوابن. حس میکنم حتی پسرم غریبه هارو هم از من بیشتر دوس داره مقصر خودمم ولی خودمم دست خودم نیس

نمیشه خواهر با هیچی خوب نمیشم درد اصلی من تنهایی و نداشتن دوست نداشتن تفریح

بچه پیش دبستانی یا جایی کلاس میره با بقیه مادرها ارتباط بگیرید

خودتون هم یه کلاسی دوست دارید برید مثلن باشگاهی جایی

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
من میگم من مادر بدی هستم براش عذاب وجدان میگیرم تازه جدیدا شباهم میره پیش باباش میخوابه پیش من نمیاد

اینجوری نیست گلم چون باباهاشون کمتر می بینن بیشترم دوستشون دارن 

اون ضرب المثل هست میگه دوری و دوستی درسته واقعا

خیلی سعی کردم با ماماناشون دوست بشم. نشد

ای بابا

از روانشناس کمک بگیرید

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
جدیدا شباهم میره باباشو محکم بغل میکنه میخوابن. حس میکنم حتی پسرم غریبه هارو هم از من بیشتر دوس داره ...

بی خیال بابا

پسر منم ۶ سالشه دو دیقه پیش شوهرم بشینم میاد میشینه وسطمون باباشو بغل میکنه

یا مثلا دارم آشپزی میکنم خدا نکنه همسرم نزدیکم بشه زود میپره بینمون دست باباشو میکشه میبره

من به همسرم دیشب گفتم تو باید مدیریت کنی بگی با تو وقت گذروندم حالا نوبت مامانه ولی همسرمم خوشش میاد از کاراش

پسرام وقتی پیش باباشونن من نباشم انگار نه انگار

ولی میدونم با گذر زمان درست میشه 

خوشبحالتون. مشکلات روحی من هیچوقت تمومی نداره این بی حالی افسردگی آتیش انداخته به رندگیم

من ۲ ماهگی پسرم بخاطر افسردگی دست به خودکشی زدم ‌ از من بدتری ؟؟؟؟؟

ولی بعدش رفتم زیر نظر روانپزشک و طی چندماه خوب شدم 

من ۲ ماهگی پسرم بخاطر افسردگی دست به خودکشی زدم ‌ از من بدتری ؟؟؟؟؟ولی بعدش رفتم زیر نظر روانپزشک و ...

عزیز ادم با ادم فرق داره من دیگه نمیتونم دارو بخورم به حد کافی خوردم و بدن من به دارو واکنش خوبی نشون نمیده یعنی عوارضش برای من زیاده من خودم افسردگی بعد زایمانم گرفتم و دست کمی از شما نداشتم خیلی خیلی سخت بود. درضمن خودم عقلم میکشه به گوشم اسم روانپزشک و روانشناس خورده اینارو بهتر از هرکسی دیگه ای میدونم