2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12685 بازدید | 331 پست
چرا وظیفشه؟ دختر هنوز هست زن که نیست زن یعنی نمیدونین کیه؟در مورد دوست پسر مردم هم والا بعضیا یارو ر ...

من بچم😐۲۴سالمه متاهلم....خب از الان باید یادبگیره بهش ارزش بزاره احترام بزاره خرج کنه ....ینی حتما باید استفاده جن سی ازش ببره کاراخونه رو بکنه که براش خرج کنه😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا منم خونه مادرشوهر دعوت شدم با خانوادم

رفتم تو اتاق لباس عوض کنم شوهرم سرمو گرم کرد یهو کیک آوردن و کادو

خب تولد همینه دیگه!

بگم پس چرا میز نچیدین و دسر و ژله و تنقلاتم کجاس؟

بجاش سوپرایز شدم و کادوی خوبی بهم داد

باید بجای توقع بالا ازشون تشکر کنی نه اینکه کارشو کوچیک بدونی

به نظرم تولدتو بايد خونه خوده پسره ميگرفتن تو رو اونجا سوپرايز ميكردن با خانواده دعوت مي كردن اخه وقتي دارن ميان خونه شما ميوه و غذا بگيرن  دستشون بيارن يكم غيرمنطقيه 

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
اولین سالی هست که باهمیمم بعدم اون خواهر برادراش گفته منم گفتم دیگ

خب شما صاحب خونه ای عزیزم خواهر برادراش دارن لطف میکنن. . مهمان خونه تن تدارک ببینید هم ژله هم میوه 

زیاد تو زندگی حساب من حساب تو نکنید 

یه کیک گرفته میخاد خانواده بی نصیب نمونن😑

دقیییقا 

من شوهرم عقد بودیم هر مناسبتی تنها میومد خیلی شیک و مجلسی کادو شو میداد من هم بهترین پذیرایی میکردم ازش

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

عزیزم این خیلی زشته که میگی بقیه چیزارو اون بیاره 

تولد خونه شماست پس پذیرایی باشماست 

در رابطه با پول دادن هم الان فقط نامزد هستین پس نباید توقعی داشته باشی صرفا باید با اخلاقیات هم آشنا بشید نه اینکه خرج شمارو بده....