بچه ها من امشب تولدمه بعد قرار بوده نامزدم امشب یه تولد خیلی خوب برام بگیره طبق گفته های خودش بعد الان میگه ما فقط کیک و کادو میاریم حالا شام به کنار برای ۲۰ نفر ادم زشت نیست رو میز فقط کیک باشه ن ژله ای ن میوه ای چیزی؟ اخه پول ماهیانمم نداده جای تولدی ک میخواد بگیره
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید .یاعلی🤚🌺
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره؛ هرگز بخشیده نمیشی🪽🖤🤌🏻