2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12747 بازدید | 331 پست
چرا من از تولد خوشم نمیاد😐دوست دارم روز تولدم ۲تایی جشن بگیریم ویه شام عاشقانه و تمام....البته طلاه ...

دقیقا . منم از شلوغ بازی خوشم نمیاد اصلاااا اون برا بچه هاست .

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا منم خونه مادرشوهر دعوت شدم با خانوادمرفتم تو اتاق لباس عوض کنم شوهرم سرمو گرم کرد یهو کیک آوردن ...

خوش بحال سادگی ها خوش ب اون روزی که با کیک شاد می‌شدیم. الان به خاطره دوتا عکس و استوری کلی باید تدارک ببینیم که خیلیاش هم حیف و میل میشه

جدیدا تو تاپیک ها اکثرا توقع ها بالاست و انتظار بیجا دارن

خب مسلما وقتی میرن خونه کسی تولد نهایت کیک و کادو میبرن

بقیه پذیرایی با میزبانه

یا نهایت میخواست تولد بگیره خونه خودشون یا رستوران که بتونه کامل پذیرایی کنه

کسایی که میگن تنها بیاد خب خانواده خودش چی میشه؟

نباید بیان تولد عروسشون؟☹️

جدیدا تو تاپیک ها اکثرا توقع ها بالاست و انتظار بیجا دارنخب مسلما وقتی میرن خونه کسی تولد نهایت کیک ...

بعد میگن عروس و حساب نکردن تنها اومد . خب دارن کادو می‌آورند و از همه مهتر ارزش قایل شدن تبریک میگن . شهر عجایب،😂

استارتر اولا ک گریه نداره اگر خیلی ناراحتی برو خدت یه پفیلا درست کن چهارتا پفک بخر ولی به خوانوادت بگو خدت خریدی چون میگی میخوای خوانوادت بفهمن و جدا بشید 

در ضمن بنظرم زشته دیگه همه چیزو بیاره و اینکه اگر انقد برات مهمه لطفا زودتر یه تصمیمی بگیر 

و‌اینکه از نظر مالی اوکی هست؟ یعنی مثلا ۵ تومن خرج تولد براش مشکل نداره؟ چون همین کیک هم ۱ تومن حدودا در میاد اگر بخواد میوه و پفیلا و بادکنک و..... همه رو بگیره ۵ تومن بعد شاید کادوتو میخواد خوب بگیره ک اینارو سر سری میگیره