2777
2789
عنوان

ایا هر کی حقوق خونده وکیل میشه

142 بازدید | 13 پست

یا اگه هم بشه همه وکیلا در یه سطحن ؟من فکر میکنم چون همه یا قانونو میخونن یک سطح آن

یا هر کی دانشگاه خوبی داره قطعا موفق تره ایا ؟

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه حقوقیا وکیل نمیشن به دانشگاهم ربطی نداره توی وکالت تجربه خییییلی مهمه و البته رابطه هایی که توی ...

دلم آروم شد مرسی عزیز دلم

معلومه که نه برای وکیل شدن امتحان های دیگه هم میدن به دانشگاه هم ربطی نداره

تایپک قبلم رو ببین برا این دلم میخواد داد بزنم از دست بقیه

نه فقط حقوق بلکه تمام رشته ها بازار کار متنوعی دارن (البته اگه بتونی وارد بشی) کسی که حقوق خونده ممکنه بشه، قاضی، سردفتردار، مشاور حقوقی و صدها شغل دیگه که بهش میگن کارمند 

همه وکیل ها هم در یه سطح نیستن 😐 

این چه سوالی واقعا

سطح دانش دکترها، معلم ها، افسران ارتش، مدیران، کارمندان و ... با هم فرق داره (قطعا تو دو وکیلو پیدا میکنی که در یه سطح باشن ولی همشون که در یه سطح نیستن)

همه چی به قانون خوندن نیستن باید ویژگی های دیگه‌ای در خودشون ارتقا بدن از جمله قوه استدلال، منطق، قدرت بیان، حس تحلیلگری، جسارت و ...

دانشگاه هم بله دانشگاه خوب امتیاز مثبتی هست هرکی دانشگاه بهتری درس میخونه شانس موفقیتش بیشتر اما به این دلیل نیست که منی که آزاد میخونم موفق نمیشم 

منم با اینکه دانشگاهم در حد مثلا دانشگاه تهران نیست ولی میتونم با مطالعه زیاد قطعا موفق بشم

نه فقط حقوق بلکه تمام رشته ها بازار کار متنوعی دارن (البته اگه بتونی وارد بشی) کسی که حقوق خونده ممک ...

مممنونم ازتون مرسیییییی خیلی عالی بود