2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12747 بازدید | 331 پست
خیلی راضی ای از شرایطت که بهش میگی بیخیال ؟ خوب با این وضع شوهرت بچه آوردی که چی بشه اونم دوتا؟

به تو چه

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله

خب اگ خونه خودتونه ،خودت ی کم تدارک ببین 

در حد چیپس و پفک و این چیزا،میوه اسلایس کن 

سخت نگیر با داداشتم مقایسه نکن 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
بهش گفتم سوپرایزم کن هرجور خودت دوس داری بگیر هیع میاد میپرسه حالم بد میکنه

اگه مدتم میپرسه میخواد ببینه چی دوست داری 

یا منتظر چیز خاصی نباشی

ب هرحال ممکن طرف اصلا رسم نداشته باشن

ک ماها اصلا نداریم

تولد ها چیزی ک بین خود دو نفره حالا مهمونی دونفری هرچی

خودت بهتر از هر کسی اون میشناسی و میدونی خسیس هست یا ن

یا داره اندازه توانش انجام میده

نپرسید ک بگم میگم یعنی حالا شام کنار بیام ولی کیک تنها واقعن زشت نیست یا من توقعاتم بالا هست؟

زشت که نه  نیست 

ولی خب من بودم ناراحت میشدم چون مناسبتا واقعا خییییلی واسم مهمه مخصوصااااا تولدددددددد

خب اگ خونه خودتونه ،خودت ی کم تدارک ببین در حد چیپس و پفک و این چیزا،میوه اسلایس کن سخت نگیر با دادا ...

اخه  من الان ابجیم ۱۵ ساله ازدواج کرده هرسال دامادمون زنگ میزنه مامان میخواد تولد بگیرم خونه شما میرع همه چیش میخره کیک و میوه برف شادی بادکنک پفیلا حتی میوه  همه چی  بعد زنگ میزنه همه دعوت میکنه ابجیم سوپرایز میککه هرسال داداشامم تا زمانی ک نامزدی بودن برای زنهاسون همین بود  الانم ک ازدواج کردن دیگ دوتایی ولی باز برای بچشون همینه اخه کسی ک میگه تولد با منه دیگ همه چیش باید با خودش باشه 

زشت که نه نیست ولی خب من بودم ناراحت میشدم چون مناسبتا واقعا خییییلی واسم مهمه مخصوصااااا تولدددددد ...

صدبار گفتم تولدم برام مهمه حتی گفتم ماهگردم برام مهمه نگرفت برام  تو خانواده ما تولدد خیلی مهمه  بعد زشته من اینجوری خیلی میشکنم جلوشون

اگه مدتم میپرسه میخواد ببینه چی دوست داری یا منتظر چیز خاصی نباشیب هرحال ممکن طرف اصلا رسم نداشته با ...

ما رسم تولد داریم تو خانوادمون خیلیم اهمیت میدیم بهش

اعصابم واقعا خورد میشه 

آخه مرد حسابی تو داری کاررو انجام میدی طرفتو خوشحال کنی چرا انقدر نرخ تعیین میکنی و بالا و پایین میکنی 

دیگ الحق یا میگفته بیا بریم دوتایی ی شام و ی کادو بهت میداد

یا حالا که کفته تولد میگیرم همه چیو خودش آماده کنه من جمله شام و بقیه چیزا 

چقدر خساست آخه ،ارزش داره آخه