بچه ها من امشب تولدمه بعد قرار بوده نامزدم امشب یه تولد خیلی خوب برام بگیره طبق گفته های خودش بعد الان میگه ما فقط کیک و کادو میاریم حالا شام به کنار برای ۲۰ نفر ادم زشت نیست رو میز فقط کیک باشه ن ژله ای ن میوه ای چیزی؟ اخه پول ماهیانمم نداده جای تولدی ک میخواد بگیره
بچه ای دیگه...متاسفانه شما شوهر رو عابر بانک میدونین که تند تند خرجتون باید کنه شما تنها حسنتون چیه؟ ...
عزیزم نمیدونم شما واقعا خانومی انقد علیه زنا هستی یا آقایی...من نگفتم تند تند حالا تولدشه فرق میکنه بعدشم میگه من تولدامو خوب میگیرم..وگرنه من خودم بعد نامزدیم تولدم بود یه شاخه گل وساعت همسرم بهم داد وپدرمم کیک خرید وخیلی هم خوش گذشت ..شرایط خانوادگی ایشون فرق میکنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم نمیدونم شما واقعا خانومی انقد علیه زنا هستی یا آقایی...من نگفتم تند تند حالا تولدشه فرق میکنه ...
من علیه زنا نیستم اما خب ایشون هنوز عقد نکردن انتظار دارن خودم زنم اما ایشون شوهرش نخواست کم بیاره اینو گفت اما با گفتن کادو و کیک داره اعلام میکنه باید به این جور زندگی که میگم عادت کنی ایشون اعتراض داره باید بگه همین الان که فردا پس فردا برای یه جشن نیفتن به جون هم
وای ببین خیلی زشته 20تا ادم گنده رو دعوت کنین، فقط کیک زو میز باشه. خیلی یده. به حرف این هایی هم که میگن پرتوقعی نکن. اصلا شده بهم یزن. ولی اینجوری دعوتی نده. مخصوصا تولد که همه هدیه هم میخرند.
یه کیک گرفته بود که اصلن دوسش نداشتم شمع هم از این سکه ابا بود فقط خانواداشم از ۲۰۰ تومن کادو دادن ...
من مادی نیستم. شرایط مالی اون ها رو هم نمیدوتم. ولی خیلی کم بوده. اصلا به ادم حس بی ارزشی میده. حالا ببین بقیه جاها چجوری هستن. ولی خیلی اصرار نداشته باش به این ادم. نشد چیزی از دست نمیدی.
همچین آدم خسیسی همین الان ترکش کنی بهتره بگو بیاد تا تولد نشونش بدم کیک هم نخره خودش، و مسخره کرده کسی که جمع و دعوت میکنه باید شعورش، برسه اگه یه کبک بود که تو نفری میگرفتید مردم و مسخره نمیکردید