2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12767 بازدید | 331 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا نمیدونم چی بگم فقط فکراتو خوب بکن نامزدی برا همین شناختاس

اصلن خیلی ناراحت شدم ک به حرفهای من اهمیت نداد حتی همون کیکم گفتم سفارش بدیم محل نداد رفت زشت ترین کیک دنبا اورد 

یعنی از نطر شما باید حتما بده تا پول بگیره مگه ...‌ است

من اینو نگفتم.میگم فقط چیزی که باب میلمون هست رو وطیفه ندونیم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
آخه بحث از رابطه کامل تو عقد میشه همه میگن عقده هنوز زیر یه سقف نرفتن ولی حرف پول تو عقد میشه میگن ب ...

خب ببین بخوای قانونی و شرعی در نظر بگیری رسما زن و شوهرن 

ولی خب این بحث رابطه مربوط به این میشه که اگه یه وقتی بازم دو طرف دیدن به هم نمیخورن از هم جدا شن

که اگه باکره بوده باشی میشه اسم طرفینو از شناسنامه هم حذف کرد 

ولی اگه رابطه داشته باشی خب نمیشه وخب یمقدار توافقیه 

بعضی اقایون هم نه همه موافق اینن  بعدعروسی رابطه داشته باشن

خب عزیزم خسیسه دیگه، باید به مرور درست کنی انقد بگی تا گوشش پر بشه ... عین شوهر منه، برای بچه مون میگم تولد گرفت، ۲۰ نفر آدم دعوت کرد یه کیک و میوه گرفت فقط، منم دیگه گفتم تولد بی تولد اصلا نمیخوام، آبروریزی بیشتر، میگه رفتیم خرج کردیم باید تولد بگیریم پولامون برگرده 🤦 میگه تولد فقط کیکه دیگه مگه از مکه اومدم شام بدم 😓