2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ما فقط کیک و کادو برای تولد تدارک میبینیم درسته حرفش

| مشاهده متن کامل بحث + 12784 بازدید | 331 پست
من بچم😐۲۴سالمه متاهلم....خب از الان باید یادبگیره بهش ارزش بزاره احترام بزاره خرج کنه ....ینی حتما ...

بچه ای دیگه...متاسفانه شما شوهر رو عابر بانک میدونین که تند تند خرجتون باید کنه شما تنها حسنتون چیه؟پز دادن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله که پرتوقعی...از نظر من پر توقعی

بیخیال بابا

خب استارتر راست میگه دیگه 

وقتی واسه کسی تولد میگیری باید خرج کنی 

یه کیک که نشد تولد گرفتن 

پس میوه و شیرینی و تنقلات چی؟ 

تازه شام هم هست مگه میشه به خواهر و برادر گفت بعد شام بیان؟ 

اینجوری تولد گرفتن انگاری جنبه کادو گرفتن از بقیه داره دیگه... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
امیدوارم درک کنن و بزارن جدا بشم اخه چهارتا دونه پفک چیه واقعن اگه زودترم گفته بود خودم میخریدم

عزیزم فازتو نمیفهمم اگه مشکلت در حد چند تا چیپس و پفکه که خب خودتم میتونستی تهیه کنی شما عملا از ایشون توقع یه تولد لاکچری داشتی که چمیدونم میز فینگر فود و ژله و تزیین گل و بادکنک داشته باشه.  حالا نکرده ناراحتی . من جات بودم تولدمو  به خودم زهر نمیکردم . ولی بعدش به همسرم میگفتم مثلا عکس تولد خواهر و زن داداشم رو نشون میدادم بهش . شاید واقعا این کارا بین اونا نبوده و نمیدونن . اگه بخوای بد بهش بگی مطمئن باش که هیچ وقت ازت نمیپذیره

بیخیال باباخب استارتر راست میگه دیگه وقتی واسه کسی تولد میگیری باید خرج کنی یه کیک که نشد تولد گرفتن ...

خب هنوز عقد نکرده اگر عقد میکرد یه چیزی والا بخدا من خیلی قانع بودم با اینکه عقد بودم تولدم یه کیک هم برام نیاورد تبریکم نگفت کادو هم نگرفت اما من چیزی بهش نگفتم غرم نزدم واقعا به نظرم حرف همدیگرو نمیفهمیم چون شما تولداتون فرق میکنه با ما کسی که بریز و بپاش تو زندگیش بوده با کسی که فقط کیک و کادو نصیبش  بوده فرق داره کسی که ولخرجه نمیتونه به کم قانع باشه 

اخه من الان ابجیم ۱۵ ساله ازدواج کرده هرسال دامادمون زنگ میزنه مامان میخواد تولد بگیرم خونه شما میر ...

عزیزم قرار میست همه مثل هم باشن هاا.  شاید واقعا نمیدونن . فعلا که اونا مهمان شمان شنا تدارک میوه ببینید چمیدونم  تنقلات بذارین ‌ اما بعدا با همسرت مفصل صحبت کن

ما دامادمون همیشه برای ابجیم میاره داداسام برای زنهاشون زشتم نمیدونیم

خوب رسم اونها هم اینه فقط کیک وکادوبیارن خودت چندتا پفک و چیپس و میوه بگیر والا زشته اون باخانوادش بیاد پفک و چیپس هم دستش بگیره بیاره چون خانه شماست میوه دیگه باشما 

خب هنوز عقد نکرده اگر عقد میکرد یه چیزی والا بخدا من خیلی قانع بودم با اینکه عقد بودم تولدم یه کیک ه ...

اتفاقاً شوهر من اصلاً بلد نیست این کارا رو 

تهش ولنتاین که میشه یه جعبه آماده از گوشه خیابون میگیره میاد😅 

وقتی نامزدش چه عقد باشه چه نباشه داره واسش تولد میگیره باید تدارکشم ببینه دیگه 

من خودم هر سال برا شوهرم تولد میگیرم گاهی بزرگ گاهی کوچیک ولی هربار تدارک شام و بعد شام رو دیدم دیگه

این بنده خدا اگه نمیخواست تدارک ببینه باید  با مادر استارتر هماهنگ میکرد که فقط کیک میگیرم بقیه با شما... 

مهمونا چه گناهی کردن کادو بدن هیچی هم نخورن😑😪🤧

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اتفاقاً شوهر من اصلاً بلد نیست این کارا رو تهش ولنتاین که میشه یه جعبه آماده از گوشه خیابون میگیره م ...

میگم شما فرق دارید با ما ما یه کیک و یه کادو هست یه شام که خودمون میدیم که اونم گردن داماد نمیندازیم بعدم تولد از نظر من فقط یه کیک بریدن و عکس و کیک خوردن هست یه میوه یه شام تمام حالا شما تنقلات میدین دیگه فرق داره والا دست ایشون باشه شوهره وسط ماه اگر کارمنده هیچی براش نمیمونه 

ولی ما اینجوریم ک مثلا تولد خونه مامانمهمامانم شام درست میکنهاخه زشته تولد خونه مامانم باشه بعد شوهر ...

اصلا درستش همینه حالا داماد اسی اینا این طوری تولد میگیره دستشم درو نکنه ولی عملا تدارکات با میزبانه.  نامزد ایشون باید تدارکات میدید قشنگ  و خانواده اسی رو دعوت میکردن 

میگم شما فرق دارید با ما ما یه کیک و یه کادو هست یه شام که خودمون میدیم که اونم گردن داماد نمیندازیم ...

خب مگه مجبوره داماد غمپز در کنه؟ 

مجبوره تولد بگیره؟ 

هرکسی داره تولد میگیره خرجشم باید بکنه... 

تهشم اگه میخواد کیک بگیره باید از قبل اطلاع بده هماهنگ بکنه... 

نه که اول بگه تولد میگیرم 

بعدش بگه فقط کیک میارم 

غروب جمعه استارتر و باباش از کجا میوه بیارن؟!

خب مگه مجبوره داماد غمپز در کنه؟ مجبوره تولد بگیره؟ هرکسی داره تولد میگیره خرجشم باید بکنه... تهشم ا ...

میگم شما تولد گرفتنتون فرق داره شما میگی کل کارا رو ایشون کنه ایشونم تولد گرفتنشون فرق داره همین شده دردسر خود استارتر لال که نیست بره بهش بگه شام بخر چه میدونم تنقلات بخر بیا تزئیناتم بگو برام انجام بدن تو خونمون ما رو مهمون کن فقط به جای اینکه اینجا تاپیک بزنه