2777
2789
عنوان

آخرین دختر مجرد فامیل ازدواج کرد و دیگه واقعا من موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 55 پست
25 عزیزم .وای همش میگن ما هم سن تو بودیم سه تا بچه داشتیم وای چقد دلمو میسوزونن

سن مهم نیست بخت مهمه خواهرم ۱۸سالگی ازدواج کرددخترعمم ۳۰سالگی زندگی دخترعمم صدبرابربهترازخواهرمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم شهر زندگی می‌کنی؟چ زود ازدواج میکنن دختراتون ما فامیلامون به دختر ۲۷_۲۹_۳۰ساله هم چیزی نمیگن

شیرازم

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

من دوسال نامزد بودم ۷ ماه ازدواج کردم ۲۴ سالمه ب نظرم سن ۲۵ سالگی خییییییلی زوده تو این دوره زمونه؛؛ ...

خوشبخت باشی 

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

25 عزیزم .وای همش میگن ما هم سن تو بودیم سه تا بچه داشتیم وای چقد دلمو میسوزونن

هم سنیم

خودتو بزن به نشنیدن 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
لعنتشون کنه واقعا چقد من استرس میکشم هر موقع یکیشون ازدواج می‌کنه الان هم قلبم درد می‌کنه بخدا یه نی ...

خدا ده برابر بدتر سرشون بیاره 

میفهمم 

تازه برای من فقط فامیل نیست پدر و مادر و برادر کوچکتر هم هستن