2777
2789
عنوان

آخرین دختر مجرد فامیل ازدواج کرد و دیگه واقعا من موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 55 پست
25 عزیزم .وای همش میگن ما هم سن تو بودیم سه تا بچه داشتیم وای چقد دلمو میسوزونن

برا خودشون میگن

هرکی تو زندگی یه هدفی داره و به وقتش ازدواج هم میکنه 

یکی وقتش رو ۲۰ میبینه یکی ۳۰ یکی ۲۵ و الی....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو ماهه شدم ۲۵

😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 خدایااااا 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

خاک تو سرشون یه دختر تو فامیلمون هست درس خون خوشگل با استعداد پزشکی قبول شد نزاشتن بره شوهرش دادن ال ...

وا پزشکی رو 

شوخی میکنی 😳😲

پس حق داری 

خیلی تو جمعشون نرو بیشتر اذیت میشی

بفرما جلو ته صف مال خودمه
دو ماهه شدم ۲۵

الان میگن ۲۵ سنی نیست که ولی نمیدونن هر کی با تپجه به شرایط و فرهنگ محیط خانواده و فامیل خودش حرف میزنه و واقعا سن زیادیه چون منم تو همین شرایط بودم من حالا ۲۸ ازدواج کردم😑😑 ولی اصلا نقطه ضعف نشون نده به کسی تا سواستفاده کنن 

اخرش شوهر هرچیم که بد باشه..بازم میگن چرا ازدواج نکردی موندی خونه فلان بهمان..ان شاالله شما ی بخت خوب برات پیدا میشه و ازدواج میکنی.منم دوتا داداش دارم کاش اونام بختشون باز بشه..اهل هیچ کاری نیستن.نه دود نه دم..پول هم خیلی دارن.تحصیل کرده..ولی انگار بختشون بسته اس.

عزیزم سنی نداری که من فکر کردم ۴۰ اینایی😅شاغلی؟ خواستگار نداری یا معیار هاتو ندارن؟

خواستگار دارم ولی بی سر و ته میشه همش

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

وا پزشکی رو شوخی میکنی 😳😲پس حق داری خیلی تو جمعشون نرو بیشتر اذیت میشی

اره بیزارم ازشون 

یه دختر دیگه هم ادبیات دانشگاه تهران رو آورد درسش فوق العاده خوب بود عالی بود یعنی بعد هفده سالگی عقدش کردن با یه پسر ۳۵ ساله 

پوووف میترکم هروقت یاد آوری میشه برام

کدوم شهر زندگی می‌کنی؟

چ زود ازدواج میکنن دختراتون 

ما فامیلامون به دختر ۲۷_۲۹_۳۰ساله هم چیزی نمیگن

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

اره بیزارم ازشون یه دختر دیگه هم ادبیات دانشگاه تهران رو آورد درسش فوق العاده خوب بود عالی بود یعنی ...

تو رو خدا راست میگی

چرا انقد ازدواجین آخه

اونم ۱۷ با ۳۵

دانشگاه تهران

بفرما جلو ته صف مال خودمه

من دوسال نامزد بودم ۷ ماه ازدواج کردم 

۲۴ سالمه 

ب نظرم سن ۲۵ سالگی خییییییلی زوده تو این دوره زمونه؛؛؛ منم ازدواج کردم ناشکر نیستم بنده خدا ادم خوبیه ولی خیلی رو بچه دارشدن مانور داره منم مخالفم درسم تمام شده دلم میخواد کار یادبگیرم دنبال ارزوهام باشم منطورم اینه متاهلی هم یه جوره زیاد درگیرش نباش تا مجردی دنبال ارزوهاتو بگیر برا ازدواج دیر نمیشه هیچ وقت. منم قبلا خیلی دوس داشتم ازدواج کنم چون مجردا همه تو ۱۶ یا ۱۷ سالگی رفته بودن کلی ختم و دعا و فلان هیچکدوم نتیجه نداد تا اینکه تو ۲۲ سالگی اومدن خواستگاری خدا برا هرچیزی زمان داده نگران نباش بزار ب وقتش بهتریتا اتفاق میوفته 

تو رو خدا راست میگیچرا انقد ازدواجین آخهاونم ۱۷ با ۳۵دانشگاه تهران

اره بخدا دختره مخ بود جهشی خونده بود کنکور هم زودتر داد سنش پایین بود