2777
2789
عنوان

یه کاربر متاهل که به نامزد من درخواست دوستی داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 57 پست
خلاصه نفرینم کردرفت

خدا شفاش بده اگه شعور داشت کی گناهکاره که انجام نمیداد این کارا رو. روانیه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
ایدی نی نی سایتشتم بده چرا لوش نمیدی بهت گفته اینجوری

عزیزم 

ول کنیم من ریز مکالمات در گروه رو 

خودشو پیوی دارمش ..

زندگی شخصی اش زیاد گفته که شوهرم فلان

کانالم عضو شو بیب:🎀❤️https://t.me/mearyayi

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرابده؟ شایدطرف ازکارش پشیمون شده .بردن آبرو کارخوبی نیست .

چه پشیمونی طرف بعدشم ب اسی گفته ه رزه

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
چرابده؟ شایدطرف ازکارش پشیمون شده .بردن آبرو کارخوبی نیست .

ابرو؟ زن خرابی ک متاهله میره به رل یکی دیگ پیام میده مگه ابروم داره؟

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
شاید توبه کرده مگه ماخداییم . الان بیاداسمشو بگه چی گیرما میاد؟

هیچ پس کاریش نداشته باشه ک بازم تکرار کنه

https://s8.uupload.ir/files/ددد_shut.jpg

وای چه بنداله زنیکه سگ بگیری تا جون داره بزنیش

من سال ۹۶ یه گروهی بودم از همین نی نی سایت ، خداشاهده از مجازی حسادت همو میکردن جر میدادن خودشونو ی ...

دقیقا منم یکبار عضو شدم گروه بارداری دیدم چقدر دروغگو دورو و حسود هستن خارج شدم و پشت دستمو داغ کردم وارد همچين روابطی بشم