2777
2789
عنوان

آخرین دختر مجرد فامیل ازدواج کرد و دیگه واقعا من موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 55 پست
شوهرهیچی نداره الان فقط مشکل مجردی بعداذدواج میشه هزارتابروتاتایپیک دوم منونخون میفهمی شوهرچیه

منم نمی‌خوام سرسری با یه موجود ناشناخته ازدواج کنم 

ولی مگه میزارن 🥴 

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ عجیب

خاک تو سرشون یه دختر تو فامیلمون هست درس خون خوشگل با استعداد 

پزشکی قبول شد نزاشتن بره شوهرش دادن 

الآنم خیلی شکسته شده 

درس خوندم الان هم دارم برای ارشد میخونم 25 سالمه کار و بار هم داشتم ولی اینجا فقط با ازدواج دختر رو ...

ماشالله هزارالله اکبرتوکه سنی نداری خودتودست کم نگیربهترین ازدواج نصیبت میشه انشالله ولی به کم راضی نشی هیچوقت

توی این تاپیک یه کاربر یسری راهکار ها گفتن که بقیه نتیجه گرفتن فکر کنم به شما هم کمک کنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9600609/%D8%AE%D8%AA%D9%85-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%AF%D8%A7

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

خدا لعنتشون کنه

لعنتشون کنه واقعا 

چقد من استرس میکشم هر موقع یکیشون ازدواج می‌کنه 

الان هم قلبم درد می‌کنه بخدا یه نیش و کنایه هایی میزنن

ماشالله هزارالله اکبرتوکه سنی نداری خودتودست کم نگیربهترین ازدواج نصیبت میشه انشالله ولی به کم راضی ...

ممنون عزیزم ولی اینطور که اینا منو لای منگنه گذاشتن بعید می‌دونم 

عزیزم اولا کسی که مجردی رو بکوبه خیلی بی فرهنگه و بلوغ نرسیده چند سالته؟ حرز امام جواد ع خوبه

25 عزیزم .

وای همش میگن ما هم سن تو بودیم سه تا بچه داشتیم 

وای چقد دلمو میسوزونن