2777
2789
عنوان

مردا چتونه واقعاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 80 پست

کسی که تعهد داره رو همسرش چه زن چه مرد یا رو پارتنرش نباید چشمش سمت دیگه ای باشه نباید دلش جای دیگه ای باشه حالا چه برسه بخواد بهش خیانت کنه یا هر چی

مگر اینکه طرف پست باشه و از حیوان کمتر باشه

کـــــاربر آقـــا هســـــتم
اتفاقا من دیدم ۳تا زن تو آشنا ها داشتیم شوهرشون همه چیز تموم بود به خداخیانت کردن🤌

خیلی کمتر از مرداس

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کسی که تعهد داره رو همسرش چه زن چه مرد یا رو پارتنرش نباید چشمش سمت دیگه ای باشه نباید دلش جای دیگه ...

درسته

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

دیگه خب تنوع میخوان به خوب و بدش ربطی نداره که

یعنی زنام تنوع میخوان برن کثافت کاری؟نشد که

بابا قبول کن بزار برای خودش حرف بزنه اونجور بیشتر فشار میخوره 😂

اخه بدم میاد 

حس میکنم پذیرشش هم خیانته ب زندگیم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
خیلی دخترا هستن ببینن یکی متاهله بیشتر سمتش میرنازشون هم بپرسی میگن تجربش بیشتره!!!!اینو به عینه دید ...

میگم دخترای مشکل دار اینجورین 

😂😂جدی خیلی خوشگله چشمات

فداتشم عزیزمی 

چشمات خوشگل میبینن😍😘😘😘😘

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-