2777
2789
عنوان

مردا چتونه واقعاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 80 پست
یکی هست برای صدمین بار درخواست داده هزاربار رد پذیرش زدم باز درخواست میده بابا ولم کن جان جدت

یکیم هست همین مدلی منم خسته شدم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذاتا تنوع طلبن همشون استثنا هم ندارن

نه بحث تنوع نیست

چرا نمیرن دنبال زن خوب 

بی مغز شدن انگار

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

😂😂عاشق چشات شده 🥰😍

😃😃😃😃 حالا میرم‌عکس گل میذارم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
رد نکن بذار درخواستشون بمونه. فقط تایید هم نکن.چون رد کنی دوباره درخواست میدم.الان خصوصی من کلی درخو ...

عه جدی ؟ میشه؟؟؟

اره منم همین کارو میکنم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

اسی این که گفتی دقیقاً یاد همسر خودم افتادم. زنداداش هرزش رو میخواست الگوی من بکنه.

بعد که گندش در اومد برگشت گفت آدم در مورد نزدیکانش چنین فکرایی نمیکنه.

انگار نمیبینن چجوری میخواد بره تو بغل نامحرم

اصلا انگار مغزشون نمیتونه خوب و بدو تشخیص بدهمن هیچ زنی رو ندیدم برای ی مرد داغون ی مرد خوبو ول کنه ...

اره دقیقا  زنا خودشون میسوزونن

زورم به هیکلت نمیرسه ولی به اعصابت که میرسه😏

یکیم هست همین مدلی منم خسته شدم

اسم کاربریش چیه؟؟؟ hosieen??? 

من هیچ زنی رو ندیدم مرد خوبو ول کنه بره دنبال هرزه

اتفاقا من دیدم 

۳تا زن تو آشنا ها داشتیم شوهرشون همه چیز تموم بود به خدا

خیانت کردن🤌

به پشمانتان بیاموزید که هر تاپیکی ارزش ریختن نداره😉

اسی این که گفتی دقیقاً یاد همسر خودم افتادم. زنداداش هرزش رو میخواست الگوی من بکنه.بعد که گندش در او ...

میبینی زشت تر و داغون ترم هستنا فقط چون خیلی آزادن تو چشمشون خوبن

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍