2777
2789
عنوان

مردا چتونه واقعاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 80 پست
خب اگه تنوع و هوسه چرا دومی داغون تره؟یعنی سراغ هر داغونی میرن

اره دیگه واقعا گیر تله تنوع طلبی میفتن 

با خودشون میگن بزار اینم ببینم چجوریه 

یه اصلی در مورد حس شهوت و نفس وجود داره، اینکه میگن طرف اگه همه چی رو تجربه کرده باشه چشم و دلش سیر میشه بنظرم کاملا اشتباهه، همین خارجیا رو ببینید، دیگه همه مدل رابطه رو امتحان کردند ولی چشم و‌دلشون سیر که نشد هی دلشونو زد و حوصلشون سر رفت چیزای جدید و غیر انسانی درست کردن که اونم امتحان کنن ببینن مزه اش چجوریه! واس همین الان شاهد ازدواج با حیوون، با همجنس، با خودشون و هزار کوفت دیگه ایم! نفس رو ول کنی ته و آخر نمیشناسه هی میخاد جدید تر تجربه کنه هرچند کثافت تر و بدتر از قبلی باشه!

آره خب به قول شما میبینی حتی دومین خانومی که میرن سراغش هم زشت تره هم بدتر بعضی مردا هم فقط افتادن ت ...

ببخشید ی سوال داشتم محض کنجکاوی تاپیکاتونو خوندم تونستید با همسرتون کنار بیایید؟؟ 

و اینکه من واقعا برام سواله شما مشخصه ادم فهمیده ای هستی چطوری قبل ازدواج تحقیق نکرده بودید و پدر و مادرتون انقد زود تصمیم گرفتن؟؟؟

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هروقت میخواید حرومزاده بودن خودتون رو توجیه کنید از این جمله که (زن با مرد فرق میکنه )استفاده میکنید ...

ممنونم که اینقد احترام میزارید به کسی که با احترام صحبت میکنه با شما

من نماینده اون مردای عوضی و نامردی که به شما ظلم کردن نیستم پس اگه از جایی و کسی ناراحت هستید من مسئولش نیستم.

ببخشید ی سوال داشتم محض کنجکاوی تاپیکاتونو خوندم تونستید با همسرتون کنار بیایید؟؟ و اینکه من واقعا ب ...

خب شاید جاش توی این تاپیک نباشه 

ولی واسه اینکه بی جواب نذاشته باشم 

از اون دردودل خیلی میگذره 

و اونجا گفته بودم به دلیل اینکه فشار خانواده و بیماری قلبی پدر و مادر و اهرم این قضیه بود بدون دیدن و تحقیق موافقت کردم.

نه به سرانجام خاصی نرسیدیم. توی برزخ باقی موندیم با قطع رابطه ی بدون نتیجه و تصمیم مشخص. به اشتباهی که با جراتشو نداریم یا شرایطشو که تمومش کنیم.

خب شاید جاش توی این تاپیک نباشه ولی واسه اینکه بی جواب نذاشته باشم از اون دردودل خیلی میگذره و اونجا ...

شرمنده واقعا اینجا پرسیدم ...

امیدوارم زندگیتون درست بشه و بتونید همو ببخشید مخصوصا شما 

ولی از شناختی ک ب پسرا دارم یا باید خیلی عاشق باشن که طرف مقابلشونو ببخشن یا اینکه نه در هیچ صورت نمیتونن بخاطر کاری ک باهاشون شده کنار بیان ...ولی شاید خودتون بهتر بدونید اگر جدا شید هردوتو راحت میشید میگن مرگ یبار شیون یبار تا کی قراره زندگیتونو و ایندتونو خراب کنید ولیی طلاق اخرین راهه بنظرم اگر دوستش دارید سعی کنید زندگیتونو درست کنید!:)

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹