2777
2789
عنوان

مردا چتونه واقعاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 80 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زنا یه کنترلی دارن رو خودشون حیا دارن مردها شهوتشون بر عقلشون غالبه دست خودشون نیست

نه عزیزم حیا الان تو بیشتریا وجود نداره😂

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

والا من که با حجابم مقید به خیلی چیزها سرم توس زندگی خودمه سه تا دختر دارم به کارهای روزانم میرسم همین صبح سر هیچی باهام بحث کرد و پیش بچه هام گفت مامانتون چشمش دنبال مردای دیگه بود خدا لعنتش کنه حلالش نمیکنم 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
والا من که با حجابم مقید به خیلی چیزها سرم توس زندگی خودمه سه تا دختر دارم به کارهای روزانم میرسم هم ...

مریضن بابا

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

بنظر من دین داری تو این جور مسایل خیلی کمک کننده هست و متاسفانه کشور ما داره برعکسش رو پیش میره وقتی خدارو درنظر نداشته باشی و کم ایمان یا بی ایمان باشی دنبال هوای نفس و لذات شهوانی زودگذر میری وقتی هر حرومی رو دارن عادی سازی میکنن نتیجه این میشه وگرنه پسرایی هم دیدم که با ۲۰سال سن حتی نگاه چپ ب ناموس مردم نکردن چرا چونکه واقعا ایمانشون خالصه 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

مردی که همین الان یه خانومی دوست دخترشه دیگه نباید انتظار داشته باشه جذب کسی دیگه نشه! 

همین مردا توی زندگی‌ متاهلی چون تجربه یا تجربه های دوستی قبل ازدواج داشتن یا دچار مقایسه میشن یا دچار تنوع طلبی! 

علت دیگه اش شاید اینه، بلاخره مرد موجودیه که از راه دیدن جذب میشه بیشتر، خانومای دیگه چون خارج از خونه هستن و آشنایی های اولیه هست همیشه خوش تیپ و خوش قیافه و با کلاس ظاهرا شدن، ولی همین خانوما زیر یه سقف و به مرور زمان دیگه براشون طبیعی میشه و اون دغدغه های اولیه رو توی دوران آشنایی رو ندارن پس این داستانا رو کم میکنن به مرور

چرا تی نی یار رو تگ نمیکنی

اخه حوصله مبصر بازی ندارم

کلا رد میکنم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بنظر من دین داری تو این جور مسایل خیلی کمک کننده هست و متاسفانه کشور ما داره برعکسش رو پیش میره وقتی ...

اینم درسته

الان ارزشا کمرنگ شده دختری که ازاد و راحت هر کاری میکنه رو خوب میدونن