2777
2789

بچه ها تل مون TCL هست و جای usb تلمون خراب شده. چجوری فیلم های تو گوشی رو از تل ببینیم، چجوری وصل شم کسی سر درمیاره؟ میخام فیلم ببینم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین فیلم توی لپ تاپ باشه حاضر    سیم کابل hdmi را یک سرش رو  ب لپ تاپ و اون سرش رو ب پشت تلویزیون وصل کن   بعد توی تلویزیون برو قسمت hdmi  حالا کل صفحه لپ تاپ میاد رو تلویزیون    فیلم رو پلی کن نگاه کن 

ببین فیلم توی لپ تاپ باشه حاضر سیم کابل hdmi را یک سرش رو ب لپ تاپ و اون سرش رو ب پشت تلویزیون و ...

اخه مشکل من اینه ک کابل کلا نمیگیره جاش دو تا هست ولی پسرم انقد دستکاری کرده خراب شده

اخه مشکل من اینه ک کابل کلا نمیگیره جاش دو تا هست ولی پسرم انقد دستکاری کرده خراب شده

بیین  جای کابل hdmi  اصلا با USB فرق داره    اگر جفتش خراب شده که هیچی دیگه   با موبایل ببین