2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونه ی هیچکس نمیرم . به هیچکس هم نمیگم بیاد

و از این فرصت برای درس و کار و یادگیری هر چیزی استفاده میکنم .. همسر من ۴ سال انگلیس درس خوند من تو همین ۴ سال لیسانس دوممو گرفتم 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگه شرایطش و داری برو باهاش اگرم نه که تحمل کن با اینکه سخته.

من یکی از دوستام شوهرش میخاد مهاجرت کنه بعد یکسال زن و بچشو ببره این دیگه خیلی سخته

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  

همیشه میره؟والا از این فرصت استفاده میکنم استراحت دورهمی گردش و....هرچند الانم بنده خدا کاری نداره بهمون ولی مسئولیت شام و ناهار و...کلافم میکنه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

من تنهایی دوست دارم خونه میمونم گاهی خونه اقوام گاهی بازار بقیه ایام فیلم و گوشی و کیک و دسر درست کردن و...

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .