2777
2789

گوشیش خونه بود زده بود به شارژ رفت دم در خونه کار داشت چند بار زنگ خورد یهو دیدم شماره ی زنه سالهای قبل با هم بودن تا گوشی رو برداشتم الو گفتم قطع کرد اومد خونه بحثمون شد خاک تو سرش بهم گفت ی زنگ زده تو بزرگش کردی گفتم همش شک داشتم الان فهمیدم شک کردنم الکی نبوده گفت اره این زنه بلده شما بلد نیستی چطور زن زندگی باشین اره بلد نبودم تو خونه بشین غذا درست کن به بچه برس و کارای دیگه خونه بعد این زنه تو کافه ها در حال قلیون کشیدن و تو ارایشگاها دنبال ناخن و مژه کاشتن بعد بهم میگه نمازت دیر نشه مرتیکه بی لیاقت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند ماهته؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

حقیقتا من چنین چیزی ببینم از شوهرم آخرین روز زندگی مشترکمونه البته موقعیت من کمی فرق میکنه من همه چیز زندگیم مال خودمه شوهرم هیچی نداره بیرونش کنم باید بره خونه مادرش بخوابه

شماره زنه رو بردار بهش زنگ بزن جدشو بیار جلو چشمش حالم به هم میخوره از زنای هرزه ک عشوه میکنن فقط برای پول، مردای خل و چلم فک میکنن دوسشون دارن😐

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰