2777
2789
عنوان

راجب گلوریا هاردی میدونستید اینو

| مشاهده متن کامل بحث + 30586 بازدید | 294 پست
منم دیشب برگام ریختاگه باز میشه بقیشو بزارم

باز میشه بزار

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

یکی برگشته میگه باباش شعبده باز بوده ک بچش انقد قشنگ شده

ببخشید گلوریا از نظر شما قشنگه ؟ =((((((((((((((

الان ب من میگید حسود 

ولی انصافا چرا تا خارجی میبینید فکر میکنید الهه زیباییه؟

همین قیافه رو دختر ایرانی داشت نگاش نمیکردید

.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعییییییی همینم مونده بود برم تو فکر یه شعبده باز 🗿

خدا رحم کنه کلثوم اکبری نیاد بگه مادرشم💔

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

یکی برگشته میگه باباش شعبده باز بوده ک بچش انقد قشنگ شدهببخشید گلوریا از نظر شما قشنگه ؟ =(((((((((( ...

دقیقا اصلانم قشنگ نیست نمیدونم یه سری چطور میگن قشنگه با هزار جور فیلر خودشو سر پا نگه داشته

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

تا زمانیکه خودش اعتراف نکرده نباید تهمت بزنیم. یکدرصدم که احتمال داشته باشه که حق با ما نیست بازم خی ...

الان دارن میگن بابای گلوریا در واقع یه ایرانی کلاهبرداره که تحت تعقیب هم هست، و گلوریا اینو مخفی کرده.

دقیقا اصلانم قشنگ نیست نمیدونم یه سری چطور میگن قشنگه با هزار جور فیلر خودشو سر پا نگه داشته

کلا خارجی میبینن فکر میکنن دیگ نهایت زیباییه 😅

انصافا کجاش قشنگه

.

خب بیچاره نمیخواسته کسی بدونه ا‌ون پدرشهبا کارای پدرش موافق نبوده حتماچقدر تو زندگی دیگران تجسس میکن ...

وقنی طرف میاد توی یه کاری که شهرت داره قطعا زندگی شخصیش پخش میشه چه بخواد چه نخواد 

البته باید گفت احسان علیخانی تا الان خوب جلو اومده و هیچ عکسی از پدر و مادر و خانوادش در دسترس نیست 

کلا خارجی میبینن فکر میکنن دیگ نهایت زیباییه 😅انصافا کجاش قشنگه

اوم واقعا والا دخترای عادی ما تو خیابون از این دختره خوشگل ترن انصافاً