2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین فهمیدم شوهرم هنوز با اون زنه است

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرتیکه به جایی اینکه بگه غلط کردم اشتباه کردم زبونش درازه مکه کاری کردم یا تو زن نیستی

ببین خدایی دیگه مثل سابق بهش سرویس نده 

این بی لیاقته

به فکر خودتو بچه هات شو فقط

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
چرا میگین به روش نمیاوردی خودمو بیشتر دق میدادم به ظاهر خودوم خوشحال نشون میدادم اونم با خیال راحت ب ...

میدونی چرا میگیم خب تو میخوای طلاق بگیری؟من خودم مادرم و میدونم خیلی سخته و میفهمم شرایطتو وقتی نمیخوای جدا بشی باید ی کاری بکنی زندگیت جهنم تر نشه نمیگم بگو بخند زندگیتو بکن تودت با بچهات ولش کن اونو اعصابتو خورد نکن این وسط چیشد فقط اعصابت خورد شد اون حتی حرفای توی دلشم گفت اصلا اهمیتیم براش نداره میدونم خیلی دردناکه ولی بچه واقعا زنجیره ب پای ادم ..البته اگ موقیتشو داشته باشی بهتر اینکه ادم از زندگی ک راضی نیس بره

اسی مثل یه تیکه آشغال ازخونه بندازش بیرون چشم کثیفش کور ساپورتتون کنه مهریه تم بزار اجرا پولی براش ن ...

بهش گفتم حروم اون زنیکه ی ریالی خرجش کرده باشی بهم گفت نکردم دروغ میگه تو اخرین تراکنش هاش دیدم واسه اون پول زده بهش کادو داده 

تاپیک قبلی ی مردگفته بود زنم بهم خیانت میکنه خانماهمه اومدن گفتن ببخش وجایزالخطاست و مشاوره برین اما برا ی تلفن همه دارید میگید فلان کن طلاق بگیر یا ی خانم میگفت سقط کن 

تاپیک قبلی ی مردگفته بود زنم بهم خیانت میکنه خانماهمه اومدن گفتن ببخش وجایزالخطاست و مشاوره برین اما ...

تلفن وقتی تو پیام بهم گفتن اون شبی بیرون رفتیم خوش گذشت کار از تلفن گذشته