2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین فهمیدم شوهرم هنوز با اون زنه است

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 44 پست
نکبت ها میگن زن زندگی نیستیعوضی ها اون زنه که ۲۴ ساعت ول هست زن زندگی شده

اون چون س ک س خوبی دارن دوسشون دارن وگرنه منظور مردا از زن زندگی بشور بساب غذا پختن  و بچه داری نیست اصلاااا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو هم بشین تو خونه خانومی بکن کار نکن غذا درست نکن هرروز آرایشگاه برو ببین برات میمیره یا نه

دقیقا 

فقط به خودش و بچه برسه 

از بیرون غذا بگیره ، بره ارایشگاه ، همش بره خرید و کافه

ببینیم اونوقت شوهرش چی میخواد بگه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
شماره زنه رو بردار بهش زنگ بزن جدشو بیار جلو چشمش حالم به هم میخوره از زنای هرزه ک عشوه میکنن فقط بر ...

خود زن تو لایوش گفت مرد پولدار میخوام زندگی لاکچری میخوام عوضی 

مرتیکه به جایی اینکه بگه غلط کردم اشتباه کردم زبونش درازه مکه کاری کردم یا تو زن نیستی

میگفتی ننه ت زنه که تو حرومی روپس انداخت که حالا یه زن 

خرابو بمن ترجیح میدی بچشو

سقط کن خودشم مثل زباله بنداز بیرون از زندگیت بچه پدر

خائن وهرزه میخاد چیکار 

منو شوهرمم دعوا کردیم تاپیک آخرم میشه بگید کارش خیانته؟ همه میگن نیست من میگم هست نمیتونم ببخشم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

کارای شوهرت اولویت قرار بده مثلا اول بهش عذا بده بعد نمازت بخون

ان ذاتش خرابه خرابه تو چند وقت واسش چای ببر سردت نشه بگو بخند بیشعور بیرون رفته محبتش واسه اون بوده

خب حالا چی دلت میخواد جدا بشی ...ولی اشتباه کردی ب روش اوردی اینجوری بدتر میشه

چرا میگین به روش نمیاوردی خودمو بیشتر دق میدادم به ظاهر خودوم خوشحال نشون میدادم اونم با خیال راحت با اون عوضی عشق و حال کنه فکر کنه من حالیم نیست