2777
2789
عنوان

قبل ازدواج چیا خوبه که یاد بگیرم که تو زندگی مشترک به درد بخکره

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 43 پست
آخرش شاغل باشی بهتر از نبودنمن سالها سرکار نرفتم بچه هام بزرگ شدن رفتم شوهرم آدم بدی نیست اما سرکار ...

خیلی دوس داشتم قبل ازدواج شاغل بشم تا همین تابستون امسال دغدغه ام شغل بود ولی دیگه دیدم سنم داره میره بالا شاعل نشدم که هیچ ازدواجمم داره دیر میشه گفتم حداقل موقعیت های خوب ازدواج رو از دست ندم🫠

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه کهادم برا روزای سخت و تنهاییاش همدم لازم داره هر چقدرم قوی و خودساخته باشی بازم نیاز پیدا میکن ...

به نظر من انتخاب درستی در کار نیست

شما خودت با خودت اختلاف پیدا میکنی چه برسه با یه نفر دیگه

بعدشم آدما عوض میشن شرایطشون تغییر میکنه بیمار میشن و و و 

کلت ازدواج خیلی پیچیدست

به نظر من انتخاب درستی در کار نیستشما خودت با خودت اختلاف پیدا میکنی چه برسه با یه نفر دیگهبعدشم آدم ...

به نظر من اینطکر نیس زندگی بدون چالش و بدون مشکل اصلا وجود نداره....هیچکس هم کامل نیستش اگه ادم خودشو بشناسه و اول از همه رابطه اش  با خودش خوب و اوکی باشه نقاط ضعف و قوت خودش رو بدونه و خیلی موارد دیگه میتونه فرد مناسب و درستی رو انتخاب کنه که با هم با وجود همه ی چالش ها و مشکلات زندگی رو پیش ببرن....

اگه ادم بدونه از زندگی و ازدواج چی میخواد و تکلیفش مشخص باشه و صرفا از روی احساس و یه سری چیزا تصمیم نگیره میتونه فرد مناسبیو انتخاب کنه..

اعتماد به نفس وعزت نفستونو بالا ببرید،چون مردا عاشق دخترای با اعتماد بنفس میشن دخترایی که خودشونو با ...

درسته 

مرسی از راهنماییت عزیزجان🙂👌🏻

سیاست ها زنونه یعنی چیا مثلا؟😂😅

یه سوال بنظرت با توجه به‌ روحیات پسرا،اگر پسری بگه قیافه دختره بنظرم اوکیه یعنی چی؟خوشش اومد یا اینکه معمولیه براش؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

درسته مرسی از راهنماییت عزیزجان🙂👌🏻سیاست ها زنونه یعنی چیا مثلا؟😂😅یه سوال بنظرت با توجه به‌ روحی ...

هوش هیجانیت رو تقویت کن اینجوری میدونی که کی و کجا چه رفتار و واکنشی رو نشون بدی چه با شوهر و چه با خونواده ی شوهر،

سیاست زنانه یکیش میشه همین اعتماد به نفس و عزت نفس،رابطه ات با خودت که خوب باشه با بقیه هم بهتر میشه یکیم یه استاد داشتم میگفت باید با پنبه سر برید یعنی با زبون ریختن و محبت کردن و اینکه یه جور کنی براش مثل پناه باشی و پیشت ارامش داشته باشه غر نزنی ،حرفتو بگو اعتراض بکن ولی با اصولش و خیلی چیزای دیگه😁کتاب زنان زیرک رو هم میتونی بخونی خیلییییی خوبه

درسته مرسی از راهنماییت عزیزجان🙂👌🏻سیاست ها زنونه یعنی چیا مثلا؟😂😅یه سوال بنظرت با توجه به‌ روحی ...

اگه بگه قیافه اش اوکیه احتمالا یعنی اینکه قیافه برام مهم نیست و چیزای دیگه برام مهمه معیارام چیزای دیگه اس مثل اخلاق و رفتار و غیر ه

هوش هیجانیت رو تقویت کن اینجوری میدونی که کی و کجا چه رفتار و واکنشی رو نشون بدی چه با شوهر و چه با ...

اوو درسته 

مرسی ازت واقعا مفید بود👌🏻

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

اگه بگه قیافه اش اوکیه احتمالا یعنی اینکه قیافه برام مهم نیست و چیزای دیگه برام مهمه معیارام چیزای د ...

نه ببین عکس طرف رو به پسره نشون دادیم برای آشنایی،گفت اوکیه...نمیدونم خوشش اومده یا نه معمولیه براش🤔😂

اوو درسته مرسی ازت واقعا مفید بود👌🏻

اهااا اینو نمیدونم که منظوزش از اوکیه چی بوده فقط اینو میشه فهمید که بدش نیومده😂کاش از خودش میپرسیدین😁

اهااا اینو نمیدونم که منظوزش از اوکیه چی بوده فقط اینو میشه فهمید که بدش نیومده😂کاش از خودش میپرسید ...

روم نمیشه بپرسم اونقدر صمیمی نیستیم🥲😂

به نظر من اینطکر نیس زندگی بدون چالش و بدون مشکل اصلا وجود نداره....هیچکس هم کامل نیستش اگه ادم خودش ...

به نظر من ازدواج به این آسونی نیست که اینطوری بخوای توجیهش کنی چون ممکنه طرف اختلال روانی یا شخصیتی داشته باشه که حتی روانشناس هم نتونه تشخیص بده و فقط وقتی میری تو زندگی میفهمی. ضمنا ازدواج فقط رابطه با یه نفر نیست با یه خانواده و یه فامیله و هزار جور سلیقه

به نظر من ازدواج به این آسونی نیست که اینطوری بخوای توجیهش کنی چون ممکنه طرف اختلال روانی یا شخصیتی ...

بله درسته خونواده و فامیلش هم هست تحقیق و مشاوره و فکر قبل ازدواج برا اینجور چیزاست خب ،چرا روانشناس نتونه تشخیص بده؟!!