2777
2789
عنوان

قبل ازدواج چیا خوبه که یاد بگیرم که تو زندگی مشترک به درد بخکره

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 43 پست
چرا بدم میادولی نمیدونم مشکلی پیش میاد یا نهاگه دخترپسره اهمیت ندن بعیده اندر بعیده

اره بنظر منم مرد باید یه سروگردن پایین تر باشه 

من خودم همه بهم میگن بانمک و خوشگلی ولی اصلا اعتماد بنفس ندارم و انقدری راضی نیستم از خودم 

میترسم طرفم حتی شده یه ذره بهتر باشه😂دخترا بهش نگاه کنن

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

این سوالو هم جواب بدید دوستان بنظرتون به لحاظ قیافه اگر مرد یکم بهتر باشه مشکلی پیش میاد در آینده؟مث ...

اگه دختر اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشه و سیاستای زنونه رو بلد باشه اصلا مشکلی پیش نمیاد 

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بنظر منم مرد باید یه سروگردن پایین تر باشه من خودم همه بهم میگن بانمک و خوشگلی ولی اصلا اعتماد ب ...

اعتماد به نفس وعزت نفستونو بالا ببرید،چون مردا عاشق دخترای با اعتماد بنفس میشن دخترایی که خودشونو باور دارن و با ارزش میدونن خودشونو و اینکه اگه اعتماد به نفس داشته باشین اصلا نگران نمیشین که دخترای دیگه بهش نگا میکنن البته نه اعتماد به نفس کاذب ها،زیادیش هم خوب نیس😁سیاست های زنونه رو هم یاد بگیرین

اینکه ازدواج نکنی

نمیشه که

ادم برا روزای سخت و تنهاییاش همدم لازم داره هر چقدرم قوی و خودساخته باشی بازم نیاز پیدا میکنی

البته نه هر کسی با انتخاب درست........

با توجه به تفکرتون وسبک زندگیتون باید دنبال مطلب باشیدمثلا اگرمعتقد هستید احکام زندگی متاهلی وسیره ی ...

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون😍❤️

برنامه ریزی و مدیریت مالیاشپزی حرفه ایسیاست های زنانهصبرخیاطیاطلاعات بالا راجع به رفتار با سیاست با ...

خیاطی رو نمیشه بیخیال شد؟!😁😅

من حتی نمیخوام چرخ خیاطی بگیرم برا جهیزیه ام😂😂

اگه با شوهر درست ازدواج کنی کارت سخت نیست ولی از اول ازدواج هر جور رفتار کنی تا آخر همین میشه مثلا ش ...

حرفای قشنگ مثل چی؟قربون صدقه و اینا؟🫠

اول روی استقلال خودت کار کنیشاغل بشیبدونی ا ل خودت از زندگی چی میخوای بعد چه انتظاری از همسر آینده د ...

اگه نتونم شاغل بشم چی؟!

خستع شدم از بس برا  شغل تلاش کردم و نشده 

کار مهارت شغل یاد بگیر که دستت جلو شوهر دراز نباشه احترامو حفظ میشه

اگه کار نداشته باشیم و شوهر خوب باشه بازم مشکل پیش میاد؟😢

اگه کار نداشته باشیم و شوهر خوب باشه بازم مشکل پیش میاد؟😢

به احتمال ۹۰ درصد بله

بهترین شوهر دنیارو دیدم کارمند دولت بود چقد تو فامیل و اشنا ابرو داشت بعد بیست سال با سع تا بچه به زنش خیانت کرد و ولشون کرد رفت با مقدار کمی نفقه هیچکاری نمیتونستن بکنن و زن بیجاره تو اون سن مجبور شد بره خونه مردم کار کنه

حالا اگ اون زن از جوونی شاعل بود یا یه کاری برا خودش راه انداخته بود الان نزدیک ۵۰ سالگیش انقد بدبخت نمیشد