2777
2789
عنوان

یک لحظه نگاهم کن 💜💜💜

| مشاهده متن کامل بحث + 9667 بازدید | 1548 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا صاحب الزمان ادرکنی💚

من ۳۵سالمه و مجردم وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن 

چقد دعا کردم چقد امام زمان رو ب مادرشون قسم دادم 😔😭😭

ولی بینتیجه 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

یا صاحب الزمان ادرکنی💚

🕋🕋🕌🕋✅📿☪️🕋🕋🕌✅📿🕋🕋🕋🕌✅📿🕋🕋🕋🕌✅🕋🕋🕌✅📿☪️🕋🕌🕋سلام الله شکرا ۱۰۰ صلوات الی بیشتر وقت دقیقش نمیدانم اما ۱۰۰تاصلوات میفرستم🕋🕋☪️📿✅🕌🕋🕋 الله شکرت🕋🕋🕌🕋الله شکرا الله سکرت الله شکرا الله شکرت الله شکرا اللهشکرت الله شکرت اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم الله شکراالله شکرت الله شکرت الله شکرت الله شکرا الله شکرت🕋🕋🕌✅📿🕋🕋🕌✅📿☪️🕋🕋🕌✅🕋🕋🕌✅🕋🕋🕌✅📿☪️🕋🕋🕋🕋🕋🕌🕋🕋🕌✅📿☪️🕋🕋🕌✅🕋🕋🕋

قبول حق.. ممنون عزیزم

🕋🕋📿☪️🕌🕋🕋📿☪️🕋🕋🕋🕋🕋خدا🕋🕋📿🕋🕋📿☪️🕋🕌🕋🕋الله🕋🕋📿☪️🕌🕋🕋📿☪️🕋 🕋🕋📿🕋🕋📿☪️🕋🕋🕋🕌🕋🕋شکرت🕋🕋📿🕋🕋📿🕋🕋📿☪️🕋🕋📿☪️🕋🕋🕋الله شکرا خداپرودگار🕌🕋🕋🕋☪️🕋🕋الله🕋☪️🕋🕋🕋🕋🕋☪️🕋 شکرت🕋🕋☪️🕋🕋🕋 🕋☪️📿🕌🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋خداوند🕋🕋☪️🕋منان 🕋🕋☪️🕋خدا🕋🕋☪️📿🕌🕋🕋

🕋🕋🕌📿☪️🕋🕋🕌📿🕋🕋🕋🕋🕌🕋📿📿🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕌📿🕌🕋🕋🕌🕌🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕌📿📿☪️✅🕋🕋🕋🕋🕋الله شکراخداالله شکراخدااللهدشکرت خداالله شکرت خداپرودگارمنان اللهم صل علی محمدوآل محمد(۱ل الله علیه وآله وسلم)وعجل فرجهم الله شکرت🕋🕋🕌🕋🕋🕌🕋🕋🕋🕌📿🕋📿☪️✅🕋🕋🕋🕋

۱۰تا

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️

💚الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ💚

🤍الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🤍

🤍الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🤍

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱

من جوان گناهکاری بودم و خیلی هم به نماز توجه ای نمی کردم!❤️‍🩹

مادرم از نوجوانی مرا به این امر دعوت می کرد اما اعتنایی نمی کردم. البته گاهی می خواندم، 🌿

بعد از ازدواج، شغل رانندگی را انتخاب کردم. در یکی از سفرهایم موقعی که من بار زده و از مشهد به قصد یکی از شهرها خارج شدم،🚛

در بین راه هوا طوفانی شد و برف زیادی آمد که راه بسته شد و من در برف ماندم.

موتور ماشین هم خاموش شد و از کار افتاد. هر چه کوشش کردم نتوانستم ماشین را روشن کنم. در اثر شدت سرما، مرگ خود را مجسم دیدم! سرم را روی فرمان ماشین گذاشتم و به فکر فرو رفتم که خدایا راه چاره چیست؟💙

یادم آمد سال های قبل، واعظی که در منزل ما منبر می رفت، بالای منبر گفت: «مردم هر وقت در تنگنا قرار گرفتید و از همه جا مأیوس شدید متوسل به آقا امام زمان (عج) شوید که ان شاء الله حضرت کمک می کند.»🥲🥲

بی اختیار متوسل به آقا امام زمان شدم و از ماشین پایین آمدم و باز هم موتور را بررسی کردم. شاید روشن شود ولی موفق نشدم و دو مرتبه به ماشین برگشته و پشت فرمان نشستم و با خداوند تعهد کردم که «اگر من از این مهلکه نجات پیدا کنم و دوباره زن و فرزندم را ببینم، از گناهانی که تا آن روز آلوده به آن بوده، فاصله بگیرم و نمازهایم را هم اول وقت بخوانم.»💙 این دو عهد را با خدا بستم که در صورت نجات از این مهلکه، این دو برنامه را انجام دهم

یک وقت متوجه شدم یک نفر داخل برف ها🌨 به سمت من در حرکت است. احساس کردم او هم راننده ای است که ماشینش در این نزدیکی ها در برف ها گیر کرده است و حالا به دنبال کمک آمده است.

به من سلام کرد و فرمود: «چرا سرگردانی؟»🤔

من هم از خاموشی ماشین و طوفان برایش گفتم

آن شخص فرمود: من ماشین را راه می اندازم.» من ندیدم دست ایشان به موتور ماشین بخورد ولی فرمود: «استارت بزن »💙

سوئیچ ماشین را زدم، ماشین روشن شد و فرمود: «حرکت کن و برو» گفتم: «الان میروم جلوتر میمانم، راه بسته است.» فرمود: «ماشين شما در راه نمی ماند، حرکت کن.» گفتم: «ماشين شما کجاست، می خواهید به شما کمکی بدهم؟ » فرمود: «من به کمک شما احتیاج ندارم.»

و تصمیم گرفتم مقدار پولی که داشتم به ایشان بدهم. شیشه پایین بود و من هم پشت فرمان گفتم: «اجازه بدهید مقداری پول به شما بدهم.»

فرمود: «من به پول شما احتیاج ندارم.»💜

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

پرسیدم:«عیب ماشین من چه بود؟» فرمود:«هرچه بود رفع شد» گفتم: «آخر این که نشد، شما به پول و کمک من احتیاج ندارید و از نظر استادی هم مهارت فوق العاده ای نشان دادید، من از اینجا حرکت نمی کنم تا خدمتی به شما بنمایم، چون من راننده جوانمردی هستم.»💚

باچهره ای متبسم فرمود:«تفاوت راننده جوانمرد با ناجوانمرد چیست؟🌹

گفتم:«شما خودت راننده ای میدانی، شوفر ناجوانمرد اگر از کسی خدمت و نیکی ببیند نادیده می گیرد و می گوید وظیفه اش را انجام داده! ولی شوفر جوانمرد تا آن نیکی و خدمت را جبران نکند، وجدانش راحت نمیشود.»💗

ایشان فرمود: «خیلی خوب! حالا اگر می خواهی به ما خدمت کنی تعهدی را که با خدا بستی، عمل کن که این خدمت به ماست.» 

گفتم: «من چه تعهدی بستم؟»

فرمود: «یکی اینکه از گناه فاصله بگیری و دوم اینکه نمازهایت را در اول وقت بخوانی.»🥰

وقتی این مطلب را شنیدم تعجب کردم که این آقا از کجا فهمیده و به ضمیر من آگاه شده؟! در ماشین را باز کردم و آمدم پایین که این شخص را از نزدیک ببینم، دیدم کسی نیست! فهمیدم همان توسلی که به آقا و مولایم صاحب الزمان (عج) کردم اثر گذاشت و این وجود مبارک آقا بود که نجاتم داد.🥲🥲🥲

جای پای آقا را هم درجاده ندیدم، کامیون بدون هیچ توقفی روی برف 🌨حرکت کرد، به سلامت به خانه رسیدم، زن و بچه ام را دور خود جمع نموده موضوع مسافرت را با آنها در میان گذاشتم و از آنها نیز خواستم که این بی بند و باری را کنار بگذارند و نمازشان را اول وقت بخوانند

آن ها هم قبول کردند. یک آقای روحانی را به منزل دعوت کردم که مرتب بیاید و احکام دین را بگوید تا به وظایف دینی مان آشنا شویم. در مسافرت ها هم اول وقت، نماز را می خواندم.💚💚

روزی در یکی از گاراژ ها، منتظر خالی کردن بار بودم که ظهر شد. راننده های دیگر گفتند:

«برویم برای غذا و با هم باشیم.» گفتم:«من نمازم را می خوانم بعد می آیم.» همه به هم نگاه کردند و گفتند: این دیوانه شده، میخواهد نماز بخواند.»🥴

و مرا شدیدا مسخره کردند. من تا آن زمان مایل نبودم خاطره سفر مشهد را برای کسی بگویم، اما چون این ها اینگونه به نماز توهین کرده و مسخره نمودند، مجبور شدم سرگذشتم را برایشان بگویم.💜

چنان برآنها اثر گذاشت که همه از من عذرخواهی کردند و با تمام کسانی که در گاراژ بودند به نماز ایستادیم. از تمام کسانی که از مالشان قبلا حیف و میل کرده بودم به گفته آقای روحانی حلالیت طلب کردم و همیشه هنگام اذان به یاد قولم می افتادم🥲 و با یاد امام زمان(عج) و آن خاطره شیرین، نمازم را می خواندم😍😍😍😍

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️