2777
2789
عنوان

یک لحظه نگاهم کن 💜💜💜

| مشاهده متن کامل بحث + 9667 بازدید | 1548 پست
سوالی اگه داشتین اینجا بپرسین در خدمتم

سلام 🕋☪️🕌📿✅🕋🕋☪️🕌🕋خدا🕋☪️🕋🕋را🕋🕋☪️🕌📿🕋شکر🕋🕋☪️🕋خوبین‌ممنونم خداخیرتون بده میخواستم ببینم داخل اینستاگرام‌پیج هاحساب هایی هستید که فیلم حالا یاسریال هایی ازهرکشورراپوشس میدهند پیج های مختلف نه فقط یک پیج اگرسکانس هاشون یا فیلم هاسریال هاراداخل پیج ها ببینیم آیا راضیه زیرنویس و فیلم حلاله نگاه کردنش؟چون رایگان هست؟و سوال ددم اینکه داخل سایت های مختلف گوگل از خواننده هایی که آهنگ منتسرمیشه و داخل این سایت های مختلف میگذارنش آیا گوش دادنش چون بازم رایگانه راضی هست و حلاله؟کلا این دومورد که سوال پرسیدم و گفتم حلاله؟اگرنیست باید چجوری  فیلم و سریال نگاه کنم یا آهنگ‌گوش بدم به طوررایگان و حلال؟ ببخشید طولانی شد🕋🕋🕌📿✅☪️🕋🕋🕋🕌📿🕋🕋🕌📿✅☪️🕋🕋🕋🕋🕋🕌📿🕋🕋🕋🕋🕌📿✅☪️🕋🕋🕌📿🕋🕋🕌📿🕋🕋✅🕋🕋🕌📿✅☪️🕋🕋🕌📿✅☪️🕋🕋🕌📿🕋🕋🕋🕌☪️🕋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام 🕋☪️🕌📿✅🕋🕋☪️🕌🕋خدا🕋☪️🕋🕋را🕋🕋☪️🕌📿🕋شکر🕋🕋☪️🕋خوبین‌ممنونم خداخیرتون بده میخواستم ببین ...

سلام

اگرم باشه به عهده کسی هست‌که منتشر میکنه

حق الناسی شامل حال شما‌نمیشه

کاربر آقا

سلاماگرم باشه به عهده کسی هست‌که منتشر میکنهحق الناسی شامل حال شما‌نمیشه

خب من نگاه کنم ترویج گناه نمیشه یابارگناه اون زیاد نمیشه  شایدم پول میدن زیرنویس میگیرن هیچ چیز مشخص و دقیق و قطعی نیست