امیدوارم زودتر این رسم مسخره توی بعضی شهر ها برداشته بشه
چه دختر هایی مثل من ک متاسفانه از روی بی تجربگی تن به چنین ازدواج هایی دادن
البته من دارم حدا میشم و متاسفانه هنوز کارم گیر دادگاه هست
هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه میجنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉
هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه میجنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
من فکر کردم خیلی کم شده ،دیگه همه جا مرسوم شده دختر رو دیر شوهر بدن که
نه بابا
آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸
من فکر کردم خیلی کم شده ،دیگه همه جا مرسوم شده دختر رو دیر شوهر بدن که
برا شهر ما ابنطور نیست