امیدوارم زودتر این رسم مسخره توی بعضی شهر ها برداشته بشه
چه دختر هایی مثل من ک متاسفانه از روی بی تجربگی تن به چنین ازدواج هایی دادن
البته من دارم حدا میشم و متاسفانه هنوز کارم گیر دادگاه هست
هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه میجنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
امارش خیلی خیلی کم شده مگر شهر هایی که همشون اینجورین
ن واقعا زیاد شده امارش
حتی توی شیراز
هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه میجنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
اره بخدا الان از ۱۷ ۱۸ پسرا از ۱۲ ۱۳ دخترا خیلی میدونن من اصلا سن اینا بودم فک میکردم بچه از ناف میا ...
عزیزم😂😂😂
الان بخاطر فقر اقتصادی امار بالا رفته . خیلیا پول ندارن خرج بچشون بدن زود میگن ازدواج کنه یا دخترا میبینن سخت میشه پول دراورد ارزو خیلی چیزا دارن میگن زود ازدواج کنیم با یه بزرگتر خودمون به همه چی برسیم .
خانواده دوبار بزنن توو دهن اون بچه از این کارا نمیکن😂😐😐
اینقدر باباش دعواش میکنه یه خواهر و برادر بزرگتر داره ولی خیلی با حسرت درمورد ازدواج حرف میزنه باورت میشه حتی به شوهر اونایی که تازه ازدواج کردنم نزدیک میشه میگه شاید زنشو نخواست منو بیاد بگیره. مامانش اینا هرجا دعوت میشن نمیرن معمولا
رفته بابا ولی خوب نمیشه فقط فکر و ذکرش شوهره شرط کرده اولین کسی که بیاد کسی حق نه گفتن نداره پیش پیش بله داده 😁
7 سال پیش یادمه من ازدواج کرده بودم هی بهم میگفت خوش به حالت که هر روز شوهرت پیشته براش غذا میپزی اون موقع ده ساله بود ولی هروقت مارو میدید هی ارایش میکرد مینشست روبروی شوهرم😂