2777
2789
عنوان

امار کودک همسری🙂 یکی از قربانی ها منم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امارش خیلی خیلی کم شده مگر شهر هایی که همشون اینجورین 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بنظر من که از قدیمم بیشتر شدهچه دختر چه پسر

دقیقا

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
انقد چشم و گوش دختر و پسر باز شده

اره بخدا الان از ۱۷ ۱۸ پسرا از ۱۲ ۱۳ دخترا 

خیلی میدونن من اصلا سن اینا بودم فک میکردم بچه از ناف میاد بیرون بعد دیگه کم کم فهمیدم

امروز برقم،،کاملا رفته:(

باریکلا به قدرت و آگاهیت. موفق ترین میشی

فدای تو مرسی

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

تو یکی از تاپیکات خونده بودم عاشق بودی و حتی دلت برا همسرت تنگ شده بعد جدایی

این که دیگه قربانی نمیشه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

شوهرت چند سالش بود

۳۳ اینا 

من ۱۷ سالمه

اینجا خیلیا راضین 🤦‍♀️با افتخار میگن ۱۷ ،۱۸ سالگی ازدواح کردم شوهرم ۱۰،۱۵ سال بزرگتره اصلا قابل درک ...

واقعا اینطوره

بیشتریا که اینجورین ینی سن آقا بیشتره اصلا سازگاری ندارن

امروز برقم،،کاملا رفته:(

زیاد بوده؟؟

هر چی هس میگن خیلی زیاد شده

کاری به استارتر ندارم ولی خیلی وقتا خود دختر گیر میده و اصرار به ازدواج داره وقتی سنش کمه یه جاهایی خانوادم مجبورن کوتاه بیان. من خودم موارد زیادی رو بین شاگردام دیدم. یکیشون بود 13 سال اصرار به ازدواج داشت خانوادش میگفتن کوچیکی رفته بود رگشو زده بود ولی خب نمرد بعدش خونوادش رضایت دادن ازدواج کرد. یا یه نفر دیگه میشناسم از زمانی که می‌خواست بره کلاس دوم تا حالا که دوم دبیرستان هست هرکیو میبینه پسر داره بهش میگه نمیای خاستگاری من ارزو دارم شوهر کنم خیلی هم خانواده برخورد میکنن ولی ادم نمیشه آرزوی ازدواج داره

اینجا خیلیا راضین 🤦‍♀️با افتخار میگن ۱۷ ،۱۸ سالگی ازدواح کردم شوهرم ۱۰،۱۵ سال بزرگتره اصلا قابل درک ...

واقعا نمیتونم درکشون کنم

من از روز اول از روی اجبار و بی تجربگی ازدواج کردم

هیچ وقتم توی طول متاهلی از کارم راضی نبودم هیچ وقت