2777
2789
عنوان

دعوای من و دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3352 بازدید | 146 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه واقعا داغونم

درک میکنم عزیزم دلت خیلی پره و کلی حرف داشتی که باید میزدی تا بلکه دلت سبک بشه ولی بدون روی اون هیچ اثری نداره تا روزی که کارما بره سراغش و اون روز بفهمه 

اولین اشتباهت این بود توی اون دوره حساس طلاق که ادم ضعیف میشه اونم تو دادگاه که پر ازمردهای شیاد سوء استفاده گر هست رفتی تو رابطه که اینم بازم درسته که کار اشتباهیه ولی درک میکنم نیاز داشتی کسی حمایتت کنه و توجه و محبت و البته این کارو باید خانواده میکردن 

الان دیگه این حرف ها هیچ فایده ای نداره تنها کاری که باید بکنی اینکه حذفش کنی کاملا از گوشیت از فکرت از قلبت و هیچ راه ارتباطی باش نداشته باشی و فقط و فقط به فکر این باشی خودتو بسازی و سر پا بشی 

یاد فیلم رگ خواب افتادم

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
اینجوری بدتر فرار میکنه و بیشتر از متنفر میشه گیریم ک بله خیلی خرافاتیه و باهات بمونه اما ب اجباره ن ...

خیلی حالم بده فقط میخواستم پیشم بمونه جز این چیزی نمیخواستم