2777
2789
عنوان

دعوای من و دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3352 بازدید | 146 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با این حرفهایی که نوشتی ها منم جای پسره بودم اگه یه درصد دوستت داشتم ازت بیشتر سرد میشدم کی عاشق یه آدم ذلیل میشه کسی که واسه خانوادش عزیز نیست و مثل یه حیوون باهاش رفتار میشه و آخه چرا منه نوعی باید عاشقش بشم چقدر حال پسره رو بهم زدی اه اه نشستی از دونه دونه شکنجه هات براش تعریف کردی تو حموم انداختنم بخاطر گوشت ساعتها لگد خوردم اون خونه ست یا اطلاعات داره شکنجع میده اعتراف بگیره ببین هرگز خودتو پیش هیچ مردی اینجوری پست نکن من خودم رابطه جالبی با خانواده ام ندارم اما هیچوقت به شوهرم نگفتم اتفاقا وانمود کردم خونوادم خیلییییی خیلی خیلی منو دوست دارن لطفا دیگه خودت و اینجوری ذلیل و پست نکن پیش مردا حالم بهم خورد خدایی

من گدایی محبت میکردم ولی گذشت آخرین پروانه اش در قلبم مرد

عزیزم منم یه بار طلاق گرفتم مال منم دو و نیم سال طول کشید تا طلاق کاملم بده نمیداد میگفت همینجوری بمون 

از لحاظ محبتی خیلی کمبود داشتم حتی از خانواده م محبت کلامی حتی نداشتم

صبر داشته باش طبق روانشناسی باید ۵ سال بگذره تا یه رابطه ای کامل تموم بشه تا اون موقع نذار کسی بیاد تو زندگیت 

بعدم خیلی به این مردهای مطلقه و زن مرده اعتماد نکن

اینا مار خوردن افعی شدن 

شما شرایط رفتن و رابطه نداشتی اونم گذاشته کنار دیگه 

شما آسیب پذیر بودی اون موقع ایشونم استفاده کرده برات تجربه شد

به مردها اعتماد نکن هر کی تو رو بخواد میاد از بابات خواستگاریت میکنه سنتم که کمه بچه هم نداری صبر داشته باش من هفت سال صبر کردم تا دوباره ازدواج کردم 

چقد کلام چندش و حقیرانه ای داری چرا فک میکنی با نبودنت میتونی تهدیدش کنی؟منطقی و واقع بین باش..تعهدی ...

منم دقیقا بیشتر سرد میشدم میگفتم این دیگه کیه خونوادشم براش ارزش قائل نیستن مثل سگ باهاش رفتار میکنن نشسته از دونه دونه بلاهایی که سرش آوردن واسه پسره تعریف کرده

سعی کن زیادی وابسته نباشی از تجربه میگم

اره خیلی خوب میشه ولی خب بیشتر خانما وابسته میشن یجورایی تنها راهش هم مستقل شدنه به نظرم.شماهم برو سر کار یا ادامه تحصیل بده انشالا خدا یه مرد خوب رو سر راهتون قرار بده

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

عزیزم متاسفم برای آزار و اذیت‌هایی که شدی

خداروشکر که از همسر سابقت جدا شدی

پاشو رو پاهات وایسا

سرکار برو، باشگاه برو سالن زیبایی برو لباس بخر به خودت برس، دوست و رفیق پیدا و روابط اجتماعیت رو بساز

پاشو زندگیت رو بساز قربونت برم

بسه هر چی اذیت شدی و زندگی نکردی