2777
2789
عنوان

نمیزارم برادرشوهرم بگیرتش😐دختره ی روباه مکار

| مشاهده متن کامل بحث + 26288 بازدید | 228 پست

به نظر من فعلا که حرفی نشده و جدی نیست ولی اگه یه روز خواستن اونو پیشنهاد بدن بگو دختر بدی نیست اما خب یه کم زیادی کنجکاوه و حرف اینور رو اونور میبره و دنبال داستانه.. 

اینم وارد خانواده بشه که هر کاری بکنیم توی روستا همه می فهمن.. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه میخواد خودشو بچپونه توخانواده شوهر من اونهمه زخم بهم زد و دلمو سوزوند و دلش خنک شده بود از حسادتی ...

اول جواب بده 

کی حرف رو به تو رسونده از کجا معلوم حرف خودش نبوده

دوم میگی بزرگتر برادرشوهرت هست منطقی خوب درست نیست او بخواد بچسبونه خانواده شوهرت چرا بائو بخوان

ببین عزیزجان ازدواج قبلم سنتی بود و بعد از ازدواج متوجه شدم حتی شغل دامادرو به ما دروغ گفته بودن و د ...

عزیزم 🤍

شما چقدر خوش قلبی ک خدا همچین مرد درستی رو سر راهت قرار داد 

امیدوارم همیشه دلت شاد باشع و کنار هم کلی عشققق کنین😍🤍

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
نزار خب رفت و اومد نکنید تو روستا

مااونجا ویلاساختیم خیلی از فامیلامون اونجاهستن 

نمیشه نرفت 

ولی رودلش میزارم بیاد بابرادرشوهرم اینهمه اذیت کرده حالا بیارم خوشبختش کنم عمراااا

اون دختر و برادرشوهرت چند سالشونه؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

رفت وامد زیاد کار میده دستت 

شوهر عمت فوت کرده خدا بیامرزتش دیگه شوهرتو چرا بردی

تو مگه از فامیل ضربه نخوردی نمیرفتی بزار بگن دور از جونت انسانیت نداشت بیاد بهتره که زندگیتجهنم شه

تنگ غروب یه حالت شام غریبان مراسم سینه زنی تومسجد بود که مرداپایین گرد میچرخن سینه میزنن زنا از طبقه بالا نگاه میکنن 

آقا من دیدم این دختره چشم از برادرشوهر من برنمیداره برادرشوهرمم چندبار بالارو نگاه کرد سرشو انداخت پایین 

یه حالت نیم طبقه هست که قشنگ روبروی هم بودن و هی این نگاه کن و اون نگاه کن 

برگشتنی هم که ازخونه مامانبزرگم راه میفتادیم دختره اونجا بود که میشه خونه ی عمش.

این دختره بیشعور دم رفتن اومد یه ظرف پنیر کوزه ای ازین زیرخاکیا اورد دادبه مادرشوهرم شمارش هم داد گفت حاج خانوم سوغات از اینجاببرید اگر دیدید ذائقتون باهاش جوره این شماره منه برای خودتون بگید درست میکنم میدم براتون بیارن.

مادرشوهرم گفت خب کیلویی چنده اگر کسی خواست سفارش بگیرم برات دخترم

اونم گفت برای دیگران بگید کیلویی ۵۰۰ اما برای خودتون من همینجوری درست میکنم بخاطر فاطمه جان 😱🤨 

به نظر من فعلا که حرفی نشده و جدی نیست ولی اگه یه روز خواستن اونو پیشنهاد بدن بگو دختر بدی نیست اما ...

مادرشوهرم به پسرش میگفت بزار فاطمه یه امار بگیره یکم باهم حرف بزنید ببین چجور بشریه اصلا