2777
2789
عنوان

یکی ازم آتو داره میخواد آبروم ببره😭😭😰

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 93 پست

چی میخواد بگه دیگه همون چتها رو میدونه همونا رو میگه 

چند سالته دختر وقتی کسی مزاحمت میشه باید بیمحلی کنی نکه بری باهش حرف بزنی تهش اینجوری بشه 

امیدوارم پدرت حداقل درست برخورد کنه

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی میخواد بگه دیگه همون چتها رو میدونه همونا رو میگه چند سالته دختر وقتی کسی مزاحمت میشه باید بیمحلی ...

😭😭😭وایییییی اگه حرفای من و رفیقام و اکسم رو لو بده من به فنا میرم

دوستان گل،کاربری دست دو نفره❤

دعا خوندم برات عزیزم

خدا دلت رو آروم کنه❤️

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
چرا🥲

اول اینکه مگ هک به این آسونیاس ؟ 

دوم اینکه برا اینکه زیر زبونشو بکشی چند روز باهاش حرف زدی ؟ خب چه فرقی میکرد کی باشه 

سوم اینکه واسه موضوع به این چرتی اینجوری میکنی 

مگ بابات نگفته شکایت میکنه ؟ خا بکنه دیگ 

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

همه هم از سن پایین بلدن 😔ما بی سوادیم سیسی 👈👉

مشکل از بی سوادی منوشمانیست من ارشد حقوق جزا دارم ولی هک بلد نیستم

هک ب این اسونیا نیست 

حتی پیامی ک توگوشی خودت پاک کنی برا بازگردانی باید ریکاوری شه اونم توسط کار بلد ک یکیش شاااید بشه برگرداند

ولی اگ واقعیه برن شکایت کنن شخصی عمل نکنن 

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

چن سالته؟ اگه بالای ۱۸ ای ک حتی اگرم گفت بگو اره با یکی داشتم اشنا میشدم میخواستم بعدا در جریانتون بزارم در حد صحبت بوده‌‌‌...اگرم نبود نگران نباش...اون هرچی بگه جرم خودشو سنگین میکنه مگه الکیه یکیو هک کنه پلیس پدرشو در میاره این احتمالا یه اشناییه که چتاتو واسه یکی فرسادی اونم واسه این فرساده... انقدم سخت نگیر نمیکشتت که بابات ولی اونو احتمال داره بکشه پس بخاطره خودشم شده خیلی حرف اضافه نمیزنه