2777
2789
عنوان

یکی ازم آتو داره میخواد آبروم ببره😭😭😰

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 93 پست
مشکل از بی سوادی منوشمانیست من ارشد حقوق جزا دارم ولی هک بلد نیستمهک ب این اسونیا نیست حتی پیامی ک ت ...

درسته اینکه هر کی دورش باشه هک بلده واقعا خنده داره :)

ولی اگه هم بحث مزاحمته معلومه باباش پشتشه 

و اینکه امضات❤️

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😭😭😭وایییییی اگه حرفای من و رفیقام و اکسم رو لو بده من به فنا میرم

دیگه خود کرده را تدبیر نیس 

شاید برات اینجوری بهتر باشه الان پدرت فهمید حداقل بترسی واقعا کاری نکنی خودتو به فنا بدی 

البته اگه واقعا درس بگیری

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
خب آخه گیل داده بود به بابام شکایت نکن من سربازی دارم عصر میام میبینمت

باباتم گفت چشم؟

مگ چندسالته ک بابات باید شکایت کنه برا حفظ حریم شخصیت

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

اول اینکه مگ هک به این آسونیاس ؟ دوم اینکه برا اینکه زیر زبونشو بکشی چند روز باهاش حرف زدی ؟ خب چه ف ...

ببین گف بیا رل بزنیم منم فقط و فقط برای اینکه بدونم این کدوم خریه که یا بار هم با پیج دختر ب من پیام داده بود گفتم اوکی بعد چند روز دستشو رو کردم 

دوستان گل،کاربری دست دو نفره❤
مشکل از بی سوادی منوشمانیست من ارشد حقوق جزا دارم ولی هک بلد نیستمهک ب این اسونیا نیست حتی پیامی ک ت ...

یعنی نمیشه به همین آسونی ها؟

آخه پیام هام رو از کجا خونده بود

درسته اینکه هر کی دورش باشه هک بلده واقعا خنده داره :)ولی اگه هم بحث مزاحمته معلومه باباش پشتشه و ای ...

ممنون مهربون🥰♥️ان شاالله خدا ب دل مهربونت نگاه کنه و خواسته دلت جلو چشمات باشه🥰♥️

چن سالته؟ اگه بالای ۱۸ ای ک حتی اگرم گفت بگو اره با یکی داشتم اشنا میشدم میخواستم بعدا در جریانتون ب ...

ببین آخه من مطمئنم چت هام رو کسی براش نفرستاده 

اصلا پسره غریبه ست......ولی من زیر ۱۸ سالمه میخاستم زیر زبونشو بکشم نمیخواستم رل بزنم من از اولم میدونستم داره دروغ میگه

یعنی نمیشه به همین آسونی ها؟آخه پیام هام رو از کجا خونده بود

براتون کد اومد و دادی ب کسی؟

شاید دوست اکست هست و اکست پیاما را نشونش داده خبر داره یا شات پیاما برا دوسش فرستاده یاخودشه با اکانت فیک ب هرحال چیزی هس ب اسم قانون ما اینجا کتاب های حجم زیاد و فقهی نمیخونیم ک شما نگران چنین مواردی باشید 

دیگه خود کرده را تدبیر نیس شاید برات اینجوری بهتر باشه الان پدرت فهمید حداقل بترسی واقعا کاری نکنی خ ...

😭😭بخدا درس گرفتم 

الان باید چه غلطی کنم از دیشب پنیک شدم قلبم اومده تو دهنم