2777
2789
عنوان

حالم از مهمون بهم میخوره بچه هاتونو جمع کنید لااقل

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 116 پست
فکر نکنم این حساسیت باشه دیگهرسما مبل روشن رو ترکونده حساسیت چیه

اتفاقا حساسیت هست ،کسی که راحت گیر و بیخیاله باید مهمونی بده مخصوصا وقتی کسی با بچه میاد.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش آدمایی که اینقدر حساسن مهمونی نگیرن

حساس؟

مردم به حیوون خونگیشون هم آداب معاشرت یاد میدن!

مهمون این خانم بچه خودشم تربیت نکرده

این خانم دوتا امتحان داره تو این پیک درسیش ذهنش با صدمه ای که به مبلش خورده هم بهم ریخته!

الان باید درگیر مبلشویی و هزینه اش هم بشه

عجبا

کاش یکم آداب مهمونی رفتن یاد بگیریم واقعا

من مهمونام همه باهم میان 

بعد خانوادشونم میگن بچس گناه داره تذکرنمیدن به بچشون

منم مبلام گروه خریدم میان با یه سرنگ میشینم رو مبل بپرن میگم بیام امپولت بزنم میشینن😐

یبارریکیشون تف کرد رو. مبل پاشدمبا دستمال خیس دستمال کشیدم رومبلو مادرش نارتحت شد قهر کرد گفت ما عادتدنداریم تذکربدیم به بچه

۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥

من جوهر رو مبل تو نریختم دخدر جان آرامش خودتو حفظ کن،وقتی مهمون میاد هر اتفاقی ممکنه بیافته با این ح ...

آخه وقتی دفاع می‌کنی یعنی خودتم از اون ادمایی که بچت هر کاری کنه خودتو مسئولش نمیدونی 

حساس؟مردم به حیوون خونگیشون هم آداب معاشرت یاد میدن!مهمون این خانم بچه خودشم تربیت نکردهاین خانم دوت ...

خوب یاد بگیرید، ما بلدیم آداب رو 😄

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
خدا حفظشون کنه، آفرین بشما که بچه ها رو آموزش میدین. این واقعا ارزشمنده.بخدا ما یکسری رومیزی هندی خر ...

قربونت برم عزیزم

ممنونم😊😊

همه چی به پدر و مادر بستگی داره.

آدم با هزارتا ذوق میره وسیله میخره

بخدا باید مهمون فهم داشته باشه

متاسفاه ندارن

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

کاش آدمایی که اینقدر حساسن مهمونی نگیرن

عزیزم مبل بدرد نخور بخری میشه ۵۰میلیون کسی شاید مث شما دارا نباشه  برینن تو مبل بگه اشکال نداره پولدارم اینو میزارم توکوچه  الان یکی دیگه سفارش میدم

طرف ریده تو مبل با جوهر میگی حساسن مهمونی ندن

۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥