2777
2789
عنوان

حالم از مهمون بهم میخوره بچه هاتونو جمع کنید لااقل

| مشاهده متن کامل بحث + 2240 بازدید | 116 پست
کاش آدمایی که اینقدر حساسن مهمونی نگیرن

فکر نکنم این حساسیت باشه دیگه

رسما مبل روشن رو ترکونده حساسیت چیه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا مهمون با این شرایط دعوت میکنید که بعد به توهین و فحش و دلخوری ختم بشه؟ با بچه کوچیک احتمالش هست این اتفاقات

شما نمیتونی بچه ی مهمون رو تربیت کنی و کنترل ، اما میتونی دعوت نکنی

خوب خودکار چرا دست بچه دادین؟از کجا آورد؟اگه از خونه شما برداشته اشتباه از شما بوده..ولی اگه خودکار ...

تو باید قاضی چی

چه ربی داره مال صاحب خانه باشه بازم چرا تربیت نداره دست زده

۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥

نه گفت همه باهم

خب خوبه بگو بیان 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اخی بیایین جوهر خودکار پخش کنین رو مبل کرممون ماهم قزبون صدقه تون بریم اصلا فدا سرش یه مبل دیگه می‌خ ...

من جوهر رو مبل تو نریختم دخدر جان آرامش خودتو حفظ کن،وقتی مهمون میاد هر اتفاقی ممکنه بیافته با این حالی که داری دعوت نکنی بهتره 😄

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
من بخدا هیچی نمیدم دست بجمخوراکی هم بخواد میذارمش کنار خودمخورد بعد برهاون یکی بچم خونه خودمونم چیزی ...

خدا حفظشون کنه، آفرین بشما که بچه ها رو آموزش میدین. این واقعا ارزشمنده.

بخدا ما یکسری رومیزی هندی خریده بودیم، رنگ کرم خیلی روشن ، روش یکسری گلدوزی و ... داشت. سال اولی بود که روی میز عسلی گذاشته بودیم، مهمون اومد و رفت بعد که رو میزی رو تکونیدم و... متوجه شدیم چایی ریختن روش و خشک شده و ما نفهمیدیم.

هیچی گل هاش رنگ چای گرفته بود، برای همین مادرم ازاون زمان دیگه چای و شربت تو مهمونی نداد. بجاش فالوده و ... گذاشتیم.